Miért hoz össze a sors ilyen emberekkel és miért vagyok akkor azon a helyen ahol kell lennem?
Vmikor egy belső hang mondja menjek erre...
Ezek miért vannak!?
Valaki magyarázza meg nekem
(akár privatba is)
Koszonom :)
Az "ilyen" az milyen?
Ha számodra kényelmetlenek is, akkor is elősegítik tanulásod - ha jól kezeled a szitut.
???
Nem értem. Milyen választ vársz? Azt is megkérdezed, hogy mennyi 0+0?
4#, a normális szót úgy korcsosítod, hogy átlagos. Ezt megértem, bár itt a normális inkább degeneráltat fejlettlent jelent.
De azt még égy sem, hogy miért lenne ez mentális betegség? Én már beszélgettem őrangyallal, nagyon érthetően. Más okokból csináltam hivatalos teszteket, sok órányit, több alkalommal, amik azt mutatták, hogy átlagos mentális orientációim vannak.
Nagyon picinyke még az elméd, és még azt hiszed, hogy aránylag okés. Kórosan képzelgő vagy, és még csak nem is tudsz róla. Őrült vagy, masszívan pszichiátriai beteg, és még is egy ismeretlent küldenél elmedokihoz, miközben semmi abnormálisat, sőt egy eléggé nagy pozitívumot tudtál meg róla.
Mondhatnám, hogy fura vagy, de a komplett elmebaj, őrültség magyarázza a furaságodat.
Előttem válaszoló:
Adj már nekem is a kábsziból amit szívsz mert ahogy lenézem brutális lehet :D Őrangyal és még beszélgetsz is vele? Te neked még nagyobb a problémád mint a kérdezőnek.
Komolyan nem tudom a magad fajta emberek honnan szedik ezt a sok bődületes baromságot. Hogy beszélgetnél már egy őrangyallal? :'D Honnan veszed hogy őrangyal akivel beszéltél? Használd már az agyad ha még a beteg agyszüleményeid nem tették ezt lehetetlenné. Igen is pszichológus kell a kérdezőnek is mert ez a skizofrénia egyik jele, neked meg valami komoly segítség kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!