Szerintetek letezik a reinkarnáció? Isten megengedi néha, hogy újra vissza térjünk ide ?
Nehezen tudnám rámondani mondjuk egy 1848-as honvédre, hogy "én" lövöldöztem akkoriban. Ezzel szemben ezelőtt néhány évtizeddel határozottan "én" ültem a bilin, bár fogalmam sem volt mindarról, ami most foglalkoztat. Tehát az "én" folytonossága a mostani testemmel függ össze. A reinkarnációt nem tapasztalom: nincs testek között folytonos "én"-élményem.
Még egy fontos dolog: akik Keleten hisznek a reinkarnációban és komolyan megélik, általában nagyon nyomasztó dolognak találják, amitől szabadulni kellene. Kb. ugyanaz a baj vele, mint egy brazil szappanoperával: a 628. rész szempontjából tökmindegy, mi történik a 314. részben. Bárhonnan el lehet jutni a 628. részig. Emiatt a 314. rész történéseinek valójában az égvilágon semmi értelmük. A szereplők (és bizonyos fokig a néző) úgy véli, történik valami, de valójában nem történik semmi. Ha van reinkarnáció, pontosan ilyen az életed. Mit csinálsz ma? Azért kérdem, mert tökmindegy...
Sam Parnia, Peter Fenwick, Bruce Greyson, Michael Egnor, Jim Tucker, Ian Stevenson. Egyikük sem sarlatán, orvosok és pszichológusok, akik igenis elgondolkodtató, jelentőségteljes kutatásokat folytattak, és ők csak néhány a sok közül. Érdemes utánuk nézni.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!