Van olyan hogy Közép korban is éltünk meghaltunk és megint megszültettünk egy nagyobb korban és a lelkünk majdnem ugyanaz lenne? Vagy valami? 10éves vagyok szval nem csoda ha ezt kérdezek
Ezt reinkarnációnak hívják és vannak akik hisznek benne...
De 10 évesen inkább gyermek - és ifjúsági könyveket olvass! Van belőlük szép számmal...
Én 10 éves koromban gyerekeknek való tudományos könyveket olvastam, és egy fontos dologra megtanítottak: A tudomány a barátod és bármikor számíthatsz rá, ugyanis a tudomány törvényei alapján elvégzett dolgok mindig be fognak válni, mert így működik a világ.
Ami meg a szellemeket, angyalokat, varázslást illetni, nos... XD
ne másoktól kérdezd ezt hanem magadtól.
Belülről megjön majd az igaz válasz.
Ne higyj el mindent a FELNŐTTEKNEK :-)
De egyébként nem az a lényeg h éltél-e már más korban hanem
h miről szól az ezéleted.
Mi a legfőbb célod , és afelé menj!! :-)
Van egy könyvem (nem voltam bolond megvenni,poénból adták) ami a reinkarnációról szól.Jobban mondva te magad kiszámolhatod egy táblázat alapján,hogy régen milyen testben éltél,és hol..
Poénból végig csináltam ahogy a könyv írta..
Én állítólag voltam egyszer egy szép piros paradicsom madár a kárpátok medencében...
Na itt jót mosolyogtam,hiszen ezek a madarak Új-Guinea szigetén élnek,és hírből sem tudják hol van a kárpátmedence..
Na ennyit a reinkarnációról..
A reinkarNÁCIó rasszista!
-Náczivadász visszavág!- XD
Igen, a lélek halhatatlan. Ha meghalunk, a lelkünk egy másik testbe költözik. Beleköltözhet abba a bizonyos testbe ebben a korban (2010 környékén) vagy akár ezer év múlva is.
Az is előfordulhat, hogy egy másik bolygón, egy "idegen lénybe" költözik...
Van egy nagyon jó könyv evvel a témával kapcsolatban:
Dannion Brinkley: A békét adó Fény
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!