Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A japánok hisznek a lélekvándo...

A japánok hisznek a lélekvándorlásban?

Figyelt kérdés

2020. júl. 13. 12:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azt kérdezed honnan származik a nevem? Ez igazán egyszerű, mikor regisztrálni akartam, akárhányszor is beírtam egy nevet, azt írta, hogy 'foglalt' vagy ilyesmi. Ezért csak úgy beírtam valamit, ami először jutott az egymásba.

"Szerintem is általánosítasz."

Szerintem te vagy, aki más népeket általánosítasz. A nyugati kultúra más, ez ugyanúgy igaz a neveltettésre vagy a kulturális oktatásra, egymáshoz való hozzáállásra, éppen ezért pszichésen és mentálisan is másképp gondolkodnak. Talán azt hiszed, hogy mindenki más, egymásnak a tükörképei?

"A koreaiban, kínaiban például olyan cifra káromkodások vannak, amikre bizony még a kocsmatöltelék Sanyibácsi is nagyot nézne. "

Én ezt nem is tagadtam, de ez is az bizonyítja, hogy milyen változatos világban élünk. 😁

"Ha ezt csak a japánokra értjük, akkor részben igaz, részben nem. A '90-es években történt tokiói ideggáz-támadás óta nagyon távolságtartóak a vallásokkal szemben."

Ez melyek általánosítás szerint igaz?

2020. júl. 14. 16:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Érdekes gyerek vagy te! Az előző válaszaidban teljes általánosságokban fogalmazol, mégis állítod, hogy nem általánosítasz:

"Az Ázsiai országok népei", "Például a japán emberek", "A japánok sokkal mélyebb gondolkodású emberek" stb.

Szóval vagy csak vitatkozni szeretnél velem - talán hogy kiidegelj és szöget verhess a koporsómba, nem tudom :) - vagy nem egészen érted az általánosítás fogalmát.

2020. júl. 15. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!