Splintercell kérdése:
Mit gondoltok arról, hogy betiltották Kínában (asszem) a lélekvándorlást?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 14:49
1/12 schocko válasza:
Én szívesen elmennék akkor oda ellenőrnek.
2/12 A kérdező kommentje:
xd
2013. ápr. 12. 14:58
3/12 anonim válasza:
Mától tilos lélekvándorolni. Ha meglátom, hogy a lelked beleszáll a macskádba, lesz ne mulass!
4/12 A kérdező kommentje:
akkor majd titokban csinálom
2013. ápr. 12. 16:07
5/12 anonim válasza:
Ekkora baromságot már rég hallottam!Azt hogy csinálták?A gondolkodást vagy az álmodást nem tiltották be?
6/12 anonim válasza:
Úgy tudom inkább Indiában vannak olyan vallások, amik a lélekvándorlást alapvetőnek tartják.
Emellett egy rendelettel ezt úgy sem lehet kontrollálni. Meg egyébként is az a megállapodás, hogy nem emlékszünk az előző életeinkre - így nem vonhatjuk felelősségre Teng Hsziao-ping-et sem azért, amit elkövetett.
7/12 anonim válasza:
A lélekvándorlást nem lehet "betiltani". Ez egy vallási motívum, valaki vagy hiszi, hogy van, vagy nem. Én speciel nem. De annak aki hisz benne ez olyan mintha betiltanák az elhalálozást. Nem lehet mit tenni ellene.
8/12 anonim válasza:
WTF ?? xD ...ki figyeli ?? nyugottan lehet csinalni rovabb :))
10/12 Kanti Szilvia válasza:
Valószínűleg azért találták ki a hatalmon levők a lélekvándorlás eszméjének eltörlését, hogy így abszolút hatalmat gyakorolhassanak (azt gondolják) a nép felett, és a nép ne higgyen másban, csak az anyagban, a pénzben, a profitban, így lehet rabszolgákat csinálni.Ha ember találta csak ki a lélekvándorlást, akkor ember el is vetheti, de ha valós dolog, akkor semmit sem tehetnek a hatalmasok ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!