Miért érzem ezt a megnyugvást?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap előtt összetörtem egy kerek tükröt véletlenül,észre sem vettem,hogy ott van és véletlenül lelöktem. Nos ugye az ilyen esetekben többen beparáznak (akik hisznek ebben) hogy majd 7 év szerencsétlenség éri őket,viszont én "pánik" helyett megmagyarázhatatlan megnyugvást érzek,mintha "egy gonddal kevesebb lenne." Van ennek valami jelentősége vagy csak én verem nagy dobra? Hozzá teszem eddig sose éreztem még ilyet pedig törtem már el tükröt többször is véletlenül.2020. jún. 23. 20:11
2/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy az első fogyatékos, csak hülye kérdésre hülye válasz alapon kommentelt. Én sem értem, minden benyomásunkról, gondolatunkról kérdést kell kitenni a neten? Semmi jelentősége nincs annak a tükörnek.
3/6 A kérdező kommentje:
A tükröknek sok jelentőségük van az ezotériában,lehetnek pl. átjárók (nem véletlenül nem ajánlják hálószobába) és sok babona is fűződik hozzá amik közül az egyik legelterjedtebb a 7 év szerencsétlenség de van még pár darab. Mindegy most nem sorolgatom fel,én ezzel kapcsolatban kérdeztem,nemrég halt meg egy közeli ismerősöm akit nagyon szerettem,csak érdekelt a dolog lehet-e köze hozzá,mert még ilyet nem éreztem... >> nem értem miért kell egyből "trollkodni"...
2020. jún. 23. 20:50
4/6 anonim válasza:
Részvétem az ismerősöd miatt.
Hogy ezt is hozzátetted, elképzelhetőnek tartom, hogy lehet összefüggés pszichológiai értelemben véve.
5/6 anonim válasza:
3. vagyok
Nem trollkodtam, kifejtettem a véleményem.
"és sok babona is fűződik hozzá"
--> Kimondtad a lényeget. Babona.
6/6 anonim válasza:
Szerintem az átjáró téma miatt nyugodtál meg. Vannak rossz erzest kiváltó tükrök. Az ilyeneket el kell távolítani. Majd a jövő visszaigazolja ezzel kapcsolatos rossz erzéseinket egy racionális magyarázattal, de szerintem azt mi már nem éljük meg. Mindegy. Attól még vedd figyelembe az érzeseidet. Ha valami "rossz rezgésű", el kell távolítani és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!