Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit gondoltok, lehet összefüggés?

Mit gondoltok, lehet összefüggés?

Figyelt kérdés
Lassan 5 hetes terhes vagyok. Anyukám nagynénje pénteken hunyt el.. Néhány esetben láttam már ilyet, hogy egy rokon meghalt, de közben családtag gyermeket várt. Tehát akik hisznek ebben mit gondolnak előfordulhat, hogy a nagynéninek menni kellett, hogy nekem lehessen gyermekem vagy a lelke majd újjá születik nálunk? Érdekes dolognak tartom ezt, hogy ilyenek előfordulnak. Kérem csak olyan válaszoljon, aki hisz az effélében.

2020. máj. 25. 18:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Meg lehet keresni az interneten is az egyiket. Valami két-három száz évvel ezelötti, korábban háborítatlan sírt tártak fel, a húszadik század második felében, az akkori Jugoszlávia területén. Mindezt úgy, hogy valami "neve nincs emberek" feküdtek benne. Az érdekes az volt, hogy egy magyar nő, egy korábbi életéről, jónéhány évvel avsírfeltárás elötti írásaiban rengeteg adatot közölt az egyik sírban fekvőről és a tárgyairól. A nőt nem csak azért tartották bolondnak, mert egy korábbi életének személyeként, hívatkozott az egyik nőről, de rengeteg nagyon sok a balkánra nem illő, de a sír által mégis igazolt dolgott írt le.
2020. máj. 29. 23:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha így is volt ez akkor sem bizonyítja hogy azért tudja ezeket mert ő annak aszemélynek areinkarnációja. Persze aki hisz ebben annak egyből ez ugrik be hogy biztos emiatt volt, de ez csak egy lehetőség a sok közül
2020. máj. 30. 00:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is azt írtam, ha teljesen máshogyan épül fel ez a vikág, mint ahogyan a többsége az embereknek gondolja, nos akkor ez nem bízonyitott. Mert ha lehet esetleg emlékezni a jövőre, mint Kasszandra, vagy van személyes tárgyi tudásokat is magába foglaló közöstudatalatti, akkor onnan is felszinre törhetett a tudás.
2020. máj. 30. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!