Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ismeri valaki Pap Lambert...

Ismeri valaki Pap Lambert István hipnotizőrt?

Figyelt kérdés
Valaki volt már nála utaztatni? Tudna valaki elérhetőséget adni hozzá? Az interneten egyszerűen nincs információ Róla és én szeretnék elmenni hozzá!
2020. máj. 4. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Ne menj el. Értelmes dologra is költheted azt a pénzt ahelyett hogy egy csalónak add
2020. máj. 4. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Ismerem. Azt hittem legalábbis, hogy ismerem, mivel utólag esett le, hogy azt a parancsot kaptam tőle hipnotikus úton, hogy "Ismersz engem, Pap L-t!".

Pedig sose találkoztam vele. Hogy is van ez...?

Annyi sok a hipnózis a világban, hogy sokan észre se veszik, hogy önellentmondó nézeteket hitetnek el velük a tévé hipnotizőrök.

2020. máj. 4. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

először olvasd el Thomas Mann, Mario és a varázsló művét, és gondold át, mit teszel, szabadságodat szabad-e elveszítened, vagy inkább el kellene jutni ahhoz, amit József Attila ír:

Az én vezérem bensőmből vezérel!

Emberek, nem vadak -

elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,

nem kartoték-adat.

Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,

jó szóval oktasd, játszani is engedd

szép, komoly fiadat!

2020. máj. 4. 19:25
 4/6 A kérdező kommentje:
1-es, miért mondod, hogy csaló? Voltál nála? Vagy hallottál vmit?
2020. máj. 4. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 Biztos, hogy nem volt nála, csak teleírkálja ezt az

ezotéria kategóriát a tagadó válaszaival, mivel materialista szemléletű. Nem kell komolyan venni, amiket írogat, vedd úgy, mintha itt sem lenne.

2020. máj. 5. 00:16
 6/6 anonim ***** válasza:
24%
Onnan tudom hogy kamu hogy nem létezik olyan hogy hipnotizőr. Tehát ha valaki ezzel foglalkozik az egyértelmű hogy nem valós
2020. máj. 5. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!