Az EZO TV vagy az ASTRO SHOW kiválóbb műsór?
Ha fontos döntés előtt állnék, én magam hoznám meg.
Nálam jobban senki nem tudja, mi vezetett oda, hogy azt a fontos döntést meg kell hoznom.
Válaszban a válasz: egyiknek sem telefonálnék!
.
Hallomásból tudom, hogy mindkettő egyformán jó, mindkét TV-hez telefonálók közt akad, akinek életminősége megváltozott és lett egy milliója!
Hozzá kell tennem, hogy akinek lett egy milliója, telefonálásai előtt két milliója volt, életminősége pedig negatív irányba változott, hiszen eggy millióval szegényebb lett!
Az igaz viszont, hogy okosabb lett, mert megfogadta, hogy csalóknak soha életében többször nem telefonál!
Ismered az almamag és a rendőr esetét?
Százalékot kapsz,ha állandóan kérdéseket indítasz EZO TV ASTRO SHOW ügyben ???
MÁR NAGYON UNALMAS ÉS FELESLEGES !!!
BEÉPÍTETT KAMU NYERTESEK !
http://www.youtube.com/watch?v=2xDLjz7BXY0&list=UUGvTRtw-t1d..
A betelefonáló személy motivációi: megszabadulni a kétségbeeséstől, bizonytalanságtól, kilátástalanságtól, szegénységtől, betegségtől, félelemtől.
A "jós" felajánlja a segítségét.
Szerinted mennyire hitelt érdemlő egy olyan "jószándékú SEGÍTŐ" cselekedet, ami a reményvesztés miatt kiszolgáltatottá vált személynek percenként 400-500 (?) forintjába kerül?
"Nincs más dolga, csak tárcsázni" - De igen, van. Például megkeresni azt a pénzt, amiből ki kell fizetni az irreálisan magas hívásdíjat. Aki erre képes, az arra is képes, hogy önmagát át tudja segíteni a problémán. Ehhez meg kell bízni magadban. Akiben megbízol, azt tiszteled. Ha egy idegent jobban tisztelsz, mint önmagad, akkor rossz úton jársz.
Továbbá, lehet kérni valódi segítséget máshonnan, máshogyan, de azt nem ott kell keresni...
"Add egy hajléktalannak a pénzed, ha már annyira szórni akarod, az legalább rá is szorul szegény."
Rossz válasz, Ugyanis nem szórni akarom, hanem egy hasznos szólgáltatást igénybe venni, melyet mint mindent meg kel fizetni. Szerinted mi van ingyen ??????
"Egyiket sem nézem. Ha nem döntök is lesz a döntésemnek eredménye."
Mindenképpen rossz lesz, ugyanis s problémával nem törődés nem szünteti meg a problémát, ezt az ostobák szokták tenni
"Inkább főbe lőném magam az egyik szánalmasabb, mint a másik sok a pénzéhes magyarországon."
Szerintem tedd azt !.
"Ha fontos döntés előtt állnék, én magam hoznám meg. "
Nem állsz a szükséges képességek és információk bírtokában. Mindent te sem tudsz mególdani egyedűl.Ha éhes vagy, veszel kaját a bóltba, ezt meg tudod óldani, mert van benne tapasztalatod, de mindenben nem lehet
# 6/7 Ez a videó már nem érhető el Terrifix AG szerzői jogi követelése miatt.
"hasznos szólgáltatást"
Okés, számomra ez volt a nap vicce... :D
Feltételezem itt is ugyanaz a Kérdező !
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__joslas__5828564-szke..
’’ 13,5 millió bírság az EZO.TV jósműsoráért
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 13,5 millió forintos bírságot szabott ki az EsoTV Magyarország Kft.-re az általa készített és több televíziós csatornán adásba kerülő EZO.TV című műsor miatt, mivel megállapította, hogy a vállalkozás agresszíven ösztönözte betelefonálásra a nézőket, és megsértette a szakmai gondosság követelményét – közölte a versenyhivatal az MTI-vel kedden.,,
Józan paraszti ésszel,ha tisztában vagyok ,azzal,hogy korrekt amit csinálok,akkor akárhogy saraznak nem zavar ,hiszen az igazság velem van és ok-okozatként a sár visszahullik- nem?!
Vajon a BEÉPÍTETT KAMU NYERTESEK videó, miért is nem maradhatott fenn a hálón…………
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!