Az EZO TV-be vagy az ASTRO SHOWba vannak kiválóbb jósok?
Szerintem mindkettő egy hulladék és csak a pénzre mennek. Nálunk a városunkban van egy jósnő, nem nagyon hiszek az ilyenekben, de egyszer kipróbáltam és ő lehet tényleg tudott valamit, mert olyan dolgokat mondott a múltamról, jelenemről, amiket más nagyon nem tudhatott rajtam kívül, a jövőről csak nagy vonalakban beszélt, de nem abban a túláltalánosított módon, hanem elég személyesre sikeredett.
Én egy ilyennek előbb hiszek, mint egy tv-s kóklernek. A pénzenergia náluk csak egy irányba folyik, a TV társaság felé.
"olyan dolgokat mondott a múltamról, jelenemről"
Ez jó, de véletlenül egy jósnak nem a jövőt kéne megmondania? nem értem mi ez, hogy mindenki félreértelmezi a jóslást, és azt hiszi, hogy a jós feladata ha elemzi az adott személyt. Ha azt akarom hogy elemezzenek, akkor elmegyek egy pszichológushoz. Vagy ennyi erővel a horoszkópot is olvashatnád, mert az is a személyiséged elemzi. Ha meg a jós azt mondja, hogy a jövőt pontosan megmondani nem lehet, mert te magad is változtathatsz rajta, akkor mi a fenének jósoltattok magatoknak? Hogy elmondja, amit már ti is tudtok? Elmond nektek valamit a múltatokról, és ti már azt is feltételezitek róla, hogy ő egy természetfeletti tulajdonságokkal megáldott személy? Sőt, egyáltalán hogy lehet olyan sötét valaki, hogy elmegy egy ilyenhez?
Egyértelműen sehol sincsenek jó jósok, a jósok csak egyvalamilyenek lehetnek, mégpedig csalók.
Forer-hatás, cold reading, hazugság... Ezekről még nem hallottál? Egyébként meg hülyeség felhívni. Órákon át várakoztatnak(miközben az adásban a "jós" illegeti magát, hogy gyorsan hívják fel, mert le fog telni az idő), amivel lehúznak tőled szépen jó pár ezer forintot. A végén pedig a fent említett trükkökkel élnek vissza, és te boldogan nyugtázod, hogy mi mindent tudtál meg, mikor igazából semmi különöset nem mondtak neked. Eközben pedig a kedves "jós" hasonló önelégült mosollyal számolgatja a pénzt, amit rajtad és a többi szerencsétlenen keresett. Ami a nevetséges, hogy ezek a senkiházi *********************************-k több pénzt keresnek, mint azok az emberek, akik az életedért, a biztonságodért, és a gyerekeidért felelnek.
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!