Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Az EZO TV-be vagy az ASTRO...

Az EZO TV-be vagy az ASTRO SHOWba vannak kiválóbb jósok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 07:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
☺☻☺☻☺☻
2014. márc. 24. 09:16
 2/12 anonim válasza:
100%

Szerintem mindkettő egy hulladék és csak a pénzre mennek. Nálunk a városunkban van egy jósnő, nem nagyon hiszek az ilyenekben, de egyszer kipróbáltam és ő lehet tényleg tudott valamit, mert olyan dolgokat mondott a múltamról, jelenemről, amiket más nagyon nem tudhatott rajtam kívül, a jövőről csak nagy vonalakban beszélt, de nem abban a túláltalánosított módon, hanem elég személyesre sikeredett.

Én egy ilyennek előbb hiszek, mint egy tv-s kóklernek. A pénzenergia náluk csak egy irányba folyik, a TV társaság felé.

2014. márc. 24. 09:19
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

"olyan dolgokat mondott a múltamról, jelenemről"

Ez jó, de véletlenül egy jósnak nem a jövőt kéne megmondania? nem értem mi ez, hogy mindenki félreértelmezi a jóslást, és azt hiszi, hogy a jós feladata ha elemzi az adott személyt. Ha azt akarom hogy elemezzenek, akkor elmegyek egy pszichológushoz. Vagy ennyi erővel a horoszkópot is olvashatnád, mert az is a személyiséged elemzi. Ha meg a jós azt mondja, hogy a jövőt pontosan megmondani nem lehet, mert te magad is változtathatsz rajta, akkor mi a fenének jósoltattok magatoknak? Hogy elmondja, amit már ti is tudtok? Elmond nektek valamit a múltatokról, és ti már azt is feltételezitek róla, hogy ő egy természetfeletti tulajdonságokkal megáldott személy? Sőt, egyáltalán hogy lehet olyan sötét valaki, hogy elmegy egy ilyenhez?

Egyértelműen sehol sincsenek jó jósok, a jósok csak egyvalamilyenek lehetnek, mégpedig csalók.

2014. márc. 24. 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
pubi, nagy az unalom mi?
2014. márc. 24. 12:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Tihanyi Tamás !!!
2014. márc. 24. 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Forer-hatás, cold reading, hazugság... Ezekről még nem hallottál? Egyébként meg hülyeség felhívni. Órákon át várakoztatnak(miközben az adásban a "jós" illegeti magát, hogy gyorsan hívják fel, mert le fog telni az idő), amivel lehúznak tőled szépen jó pár ezer forintot. A végén pedig a fent említett trükkökkel élnek vissza, és te boldogan nyugtázod, hogy mi mindent tudtál meg, mikor igazából semmi különöset nem mondtak neked. Eközben pedig a kedves "jós" hasonló önelégült mosollyal számolgatja a pénzt, amit rajtad és a többi szerencsétlenen keresett. Ami a nevetséges, hogy ezek a senkiházi *********************************-k több pénzt keresnek, mint azok az emberek, akik az életedért, a biztonságodért, és a gyerekeidért felelnek.

névte2en

2014. márc. 24. 18:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan kamu átverés mindegyik. Inkább az Érmelléki Kuglófember életét tanulmányozd, ne pénzlehúzda telejósdára pocsékold az időd.
2014. márc. 24. 22:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne légy válogatós, mehet a sütőbe mindegyik. Amelyik meg kiválik, azt dobd ki a kukába, mert szörnyű az íze.
2014. márc. 25. 02:05
 9/12 Zkocka válasza:
100%
Be ne dőlj nekik !!! Hazugság!!! Betelefonálsz benne leszel a műsorban és után ők kapják pénzt, te ,meg a magas telo számlát
2014. márc. 25. 19:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyszer én is felhívtam őket, 10percig tartatták velem kb és még 7 percig beszélt nekem a semmiről! Most 5000Ft-ért járok és legalább megbízható! Ne hidj a tv-s meg internetes hülyeségeknek!
2014. márc. 31. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!