1/12 anonim válasza:
Régen sok könyvét olvastam. Azt hiszem ő az egyik olyan ember, akinek köszönhetően megszerettem az olvasást.
2/12 anonim válasza:
Elég élénk fantáziával megáldott író.
4/12 anonim válasza:
Ő grafomán. Ez azt jelenti, hogy az írás számára ugyanolyan létszükséglet, mint a víz, és a levegő. Minden témában ír, és tömegesen. Az írásait nem kell komolyan venni, csak élvezni. Ő nem tudós, vagy ufológus, vagy hasonló, hanem egy nagyon lelkes, és termékeny író. Ha szereted a stílusát, gyakorlatilag bármely műfajban találsz az írásaiból.
5/12 blazseidr válasza:
Egyetértek #1-el, nekem azt hiszem az Acélcápa volt az első. Nem ezoterikus, de nagyon izgalmas.
6/12 anonim válasza:
Nagyon jó cikkeket ír az UFO magazinba.
7/12 anonim válasza:
#4: Tegyük még hozzá, hogy sokkal több könyvet írt, mint amennyiről a legtöbben tudnak. Ugyanis rengeteg álnéven is publikál, amik közül talán Vanessa Wilmon volt számomra a legmeglepőbb. Ezen a néven ugyanis "női" könyveket ír :-)
8/12 anonim válasza:
Igen:D Van neki női, és férfi angol álneve is. Időnként sci-fi-t, és fantasy-t, meg bűnügyi, és hasonló könyveket is ír álnéven. Ahogy említettem, ő gyakorlatilag minden kategóriában képes írni. Nem tudom hány könyvet ír évente, de szerintem minimum tucatnyit. Ha az álneveket is beleszámoljuk, akkor meg már tippem sincs. Nem gyengén grafomán, de ha élvezi, és szereti, akkor szerintem teljesen rendben van a dolog.
9/12 Mandy1408 válasza:
Jó, csak nála is arra kell figyelni, hogy nehogy mindent elhiggyünk tőle.... véletlenül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!