Ha valaki azt érzi mindig vágyott egy fiú testvérre, de sose volt neki az aktuális életében annak lehet az az oka, hogy korábbi életében volt?
Figyelt kérdés
2020. jan. 13. 13:58
1/4 anonim válasza:
Vagy csak lehet vágytál egy fiú testvérre és nem lett ezért egyfajta lelki kárt szenvedtél, ami végett a mai napig problémáid vannak és gyötör téged. :) Nincs itt másik élet vagy ilyesmi, szimpla tudomány és pszichológia, de ha te a reinkarnációban hiszel és erre szeretnéd rávezetni az egészet, akkor lásd fölösnek a válaszom, nem szerettem volna feszültséget kelteni. Minden tiszteletem és további szép napot!
2/4 A kérdező kommentje:
Van reinkarnáció. Nem fogok érvelgetésbe kezdeni ha nem akarod elfogadni hogy van nem kell.
2020. jan. 13. 14:36
3/4 anonim válasza:
Jaj én abszolút nem szeretnék mély érvelésekbe és ellenérvekbe esni. Megsérteni sem szerettelek volna, s sajnálom, hogy a válaszom nem az volt amire igazán vágytál. Őszintén bocsánatot kérek, ha megsértettem esetleg a nézeteid! További szép napot!
4/4 anonim válasza:
Hát ebből tényleg semmi nem derül ki már ne is haragudj..Gyerekkoromban én is nagyon vágytam rá,hogy legyen egy bátyám aki 1-2 évvel idősebb nálam és megvéd anyám baromságaitól,erkölcsi tartást ad,szellemileg is stabilizál,aztán erőszakos apámnak nevezett spermadonortól akinek először a keze járt aztán a pofája,de ezek mind tudatosulva 25 éves koromra elengedésre kerültek..aztán vágytam egy öcsikére is, szép szőke kékszemű akit minden családi bonyodalomtól megvédhetek és felnőtt korban is háttal egymásnak nézünk szembe ezzel a mocsok élettel,de sajnos egyke vagyok,így egyedül kellett boldogulnom...DE lett egy szőke kékszemű férjem akit kenyérre lehetett kenni,pusztán a megjelenésével erőt sugárzott és védelmet csak a hűség nem volt erőssége...majd lett egy fiam akit a mai napig valamiért úgy hívok,hogy "Öcsém" a baráti társaságában lévőkkel együtt...nem tudom levezettem-e egyértelműen,de ettől nem érzem úgy,hogy lett volna valaha 1 fiútesóm,sztem nem valószínű..elég körülnéznem ismerősök közt,akiknek van ugyanis kölyökkoruktól kezdve marakodtak és egész más impulzusokat is adnak bizonyos helyzetekre ...szzóval lehet,hogy volt neked,de azis lehet,ho nem..kicsit konkrétabbat,mert ez bizony pzsichológia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!