Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van itt olyan, aki emlékszik...

Van itt olyan, aki emlékszik korábbi életeire, és nem földi élet is van közte?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rácuppannak a trollok a kérdésre, de őszintén remélem, hogy azért akad érdemi válasz is közöttük.

Dr. Michael Newton: Lelkünk útja sorozatában szerepel utalás ún. "hibrid" lelkekre, akik életeik sorát nem földi létformában kezdték meg. Tisztában vagyok azzal, hogy ez nagyon ritka, ahogy az is, hogy valaki emlékszik korábbi életeire.

Mindenesetre ha van ilyen személy, szívesen beszélgetnék. Különösen az érdekel, hogy hogyan történt a visszaemlékezés, és mennyire tiszták ezek az emlékek.

A troll válaszokon meg majd mulatok/bosszankodom egy sort.

2016. jún. 2. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Én csak gyanakszom, a feleségemére. Biztos egy rabszoga-hacsár vot.
2016. jún. 2. 14:09
 2/4 anonim válasza:
Én daru voltam, vagy valami nagy madár, aki csak nekifutásból tudott felszállni.
2016. jún. 12. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Én természetfeletti lény voltam már előző életemben is, de akkor sokkal nehezebb volt mert embereket kellett ennem, most elég mások marhaságából csemegéznem.
2016. jún. 12. 10:46
 4/4 anonim válasza:
Én igen. Ha érdekel, küldj privit és szívesen leírom/levelezek róla.
2016. jún. 29. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!