Hogy beszéljek kómában lévő apukámmal?
Apukám teljes kómában van,nem fog felébredni az orvosok szerint,mert annyira károsodott az agya...de várni kell amig a teste-szive feladja a harcot,mivel lekapcsolni nem lehet a lélgeztetőt!
Szeretném tőle megkérdezni hogy minden oké e,elmondani hogy ne féljen,és megkérdezni hogy akarja e ahogy újraélesszék, akar e esetleg így élni...?
kihez forduljak? ki tud vele kapcsolatba kerülni?
Szia egy korábbi válaszoló vagyok.
Őszinte részvétem, de egy dolgot tarts észben, az igazi élet nem ennyi. Ez egy szakasz össz vissz az örökkévalóságban, Apukád szeretete most is ugyanúgy táplál téged és mindenkit, akit szeretett ez életében. Ez ad, és fog adni erőt neked, hogy nyugodtan folytasd a tiedet. Ne emészd magad feleslegesen, mert azzal csak ártasz. Bízz bennem, tényleg nem így van megoldva a létezés, hogy pár tíz évet éljen az ember. Ennél sokkal többről van szó, s nemsokára az emberiség is belátja. Kívánom neked, hogy a lelki egyensúly kísérjen téged, és hozzátartozóid. :)
üdv
25/F
1)Sajnálom apud:(
2)beszélj hozzá,sose lehet tudni
3)Az orvos tévedhet és történtek már csodák az életben...hátha.
4)ja és kitartás!
úú ne haragudj most olvastam tovább a hsz-eket:(
Részvétem!:(
Szia! Korábban is írtam, és most nagyon elszomorított, hogy Édespád elment. Együtt érzek Veled és mielőbbi megnyugvást kívánok az egész családnak. Amíg nem engeditek el, mert beszéltek Róla, emlékeztek Rá, addig itt van Veletek, a szívetekben. Az unokáinak is meséljetek Róla, mutassatok fényképeket, tudják Ők is, hogy a család része.
Őszinte részvétem így ismeretlenül is.
ezekre a kérdésekre én innen megmondom a választ.
minden oké? -> nem!
akarja e ahogy újraélesszék, akar e esetleg így élni...? -> hagyjál már meghalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!