Hogy beszéljek kómában lévő apukámmal?
Apukám teljes kómában van,nem fog felébredni az orvosok szerint,mert annyira károsodott az agya...de várni kell amig a teste-szive feladja a harcot,mivel lekapcsolni nem lehet a lélgeztetőt!
Szeretném tőle megkérdezni hogy minden oké e,elmondani hogy ne féljen,és megkérdezni hogy akarja e ahogy újraélesszék, akar e esetleg így élni...?
kihez forduljak? ki tud vele kapcsolatba kerülni?
Szia!
Én írtam az SVT, vagyis a Spirituális Választerápiát. Itt olvashatsz róla: [link]
De a lényege röviden: a terapeuta a felső vezetővel kommunikál. Tudom, kissé bizarr, de tapasztaltam, hogy igaz. Azt tudom, hogy ehhez nem kell a másik félnek aktívan részt vennie, akár távolból is végezhető az ún. tisztítás. Ezt a módszert egyébként nem kommunikálásra, hanem hasonlóan a kineziológiához, blokkok oldására használják, csak a mélyebb blokkokat oldják fel.
Ha érdekel, keress meg egy szakembert/neten találsz/ és ő biztosan elmondja, hogy tud-e nektek segíteni.
ÉS még valami:az én egyik közeli rokonom is volt kómában bár rövidebb ideig, természetgyógyászokat hívtunk hozzá, és azt állítja, hogy érezte, hogy ott vannak és érezte a segítséget.
kinyitotta a szemét és nézeget,mennem kell agyat resetelni, olvasni,beszélgetni,rejtvényt fejteni
talán vannak csodák
helló.
Ha ez segít, akkor a tudata soha nem fog meghalni, és pontosan ezért kell a szeretet táplálnod felé folyamatosan, mert az erőt adhat neki. Ezért kell beszélj hozzá szívből és szeretetből, de semmiképp se saját érdeked miatt(mert nem bírnád nélküle, és az az önzés, ami nem szeretet, hanem ragaszkodás), inkább ellenkezőleg...őmiatta. Azt pedig, hogy lejárt e az itteni ideje, tehát felépül e vagy nem, azt nem tudhatod, ezt csak egy valaki tudhatja...bízzuk rá a döntést, de mindenféleképpen tarts ki apukád mellett, én foglalkozz vele lelkileg, mert az a legnagyobb segítség, de még egy testileg nem beteg embernek is. Bátran kijelenthetem, hogy mindenki aki elolvassa a kérdésedet, kívánja a legjobbat édesapádnak. Az önzést pedig próbáld meg elfelejteni, mert később problémáid adódhatnak ebből. Veletek vagyunk...minden ember. Egyek vagyunk mind. :)
üdv
25/F
Több történetet is hallani, hogy a kómába fekvő emberek észnél vannak, de nem uralják a testüket, így képtelenek visszajelzést adni, kivéve ha a kóma egy másik stádiumba lép és akkor máshogy is képesek jelezni. És én ebbe hiszek, sőt abban is, hogy akár valamennyire meg is gyógyulhatnak, de szükségük van a támogatásra.
Ha nem is tudod beszélni, de ő megtud téged hallgatni. Így a helyedben elmondanám neki mindazt, amit akarok, de sajnos mondom válaszolni nem tud.Esetleg a pislogást figyeld. Volt tv-ben egy nő, aki 30évesen szélütést kapott 20évig feküdt kómába, amire rájött valaki, hogy tud kommunikálni pislogással. Bolond ötletnek tűnik, de jobb,mint a semmi.
Őszintén remélem,hogy nem fog meghalni,és visszajön a kómából édesapád.Írd meg,hogy mi történt!Reménykedj!
Veletek vagyunk így ismeretlenül is!
Ne táplálj hiú reményt,bízz a csodákban!Beszélj hozzá,tedd a kezed a szívére,fogd meg a kezét(nem baj,ha nem érzi,NEKI ERRE AKKOR IS SZÜKSÉGE VAN!)
Te és az anyukád kelletek most nagyon mellé!
Ne feledd!EGY EMBER CSAK AKKOR HAL MEG TELJESEN,HA A SZÁMÁRA FONTOS EMBEREK ELFELEJTIK!
A SZERETET ÉLTET,A SZERETET NEM MÚLIK EL!
Melletted lesz ő akárhogy is legyen..tudja,hogy számítassz arra,hogy felébred,érzi,hogy szereted!!
elment csütörtökön 7 előtt...köszönöma a válaszokat és a a biztatást...ennyi volt egy élet...:(
de az élet megy tovább, a 13 és a 14 hós unokája miatt nem lehet összeroppanni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!