Hogy beszéljek kómában lévő apukámmal?
Apukám teljes kómában van,nem fog felébredni az orvosok szerint,mert annyira károsodott az agya...de várni kell amig a teste-szive feladja a harcot,mivel lekapcsolni nem lehet a lélgeztetőt!
Szeretném tőle megkérdezni hogy minden oké e,elmondani hogy ne féljen,és megkérdezni hogy akarja e ahogy újraélesszék, akar e esetleg így élni...?
kihez forduljak? ki tud vele kapcsolatba kerülni?
Szia!
SVT, kineziológus? Esetleg ha tanultál agykontrollt, akkor annak segítségével.
Ingázást is meg lehet tanulni,az is segíthet
Egyébként ezeket nyugodtan mond el Te magad is,hangosan, én hiszem, hogy azt is hallja, érzi.
Megkérdezhetem,hogy hány éves az apukád?
Minden jót és kitartást kívánok nektek!
mi az az SVT?
a doki szerint nem hall...le van bénulva gégétől lefelé...nem érzi ha megfogom a kezét...már nincs OTT, nem volt semmi élet benne,csak egy test volt,leálló szervekkel...
"ha el akar menni,menjen" mért akarna elmenni?baromság.
az viszont jó ötlet,hogy beszélsz hozzá.Mond el mennyire szereted,mi van veled,akármit.
Nagyon sajnálom....
Édes Istenem, nagyon sajnálom :( Borzasztó lehet. Beszélj Vele, mesélj Neki, bátorítsd. Ha gégétől lefelé bénult le, talán hallja, amit mondasz. Ha kérdezgeted, talán a szempillájával képes lesz reagálni egyszer.... Iszonyú lehet végignézni a haláltusáját, de abban kell hinned, hogy nem szenved és talán az orvosok is tévednek.... nem akarok hiú reményt kelteni benned, de igenis vannak csodák. Én legalábbis ebben hiszek.
Sok erőt kívánok Neked és Neki is ehhez a nehéz harchoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!