Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit szóltok ehez? (kérdésed...

Mit szóltok ehez? (kérdésed túl rövid)

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 26. 12:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Soha nem tudni,hogy "a véletlenek" (amik ugye nem léteznek),mit hoznak össze:P de ilyet ...nehezen..
2010. jún. 28. 15:58
 12/13 anonim válasza:
Aki hisz a szellemekben higgyen aki nem hát nem. Én nem hiszek..naiv vagyok ugyan na de nem ennyire. És ha ez a nő ebből él meg ..olyat fotózni (ami részemről, meg még pár emberéről) nem létezik..hát ő tudja.. És nem akarom megsérteni azokat akik hisznek ebben de ez egy nagy butaság. szóval ezt nem bántásból mondom hanem csak a véleményem közöltem.De mit is keresne Michael Jackson a tiszai pálya udvaron? Amúgy meg grat. annak aki ezt "lefotózta".
2010. júl. 2. 11:49
 13/13 anonim válasza:
Marhaság! A szellemekben hiszek már volt velem is 1-2 paranormális dolog de ez akép pff ez egy telóval készült amin nincs képstabilizátor xd akkor én is rakok fel holnap ennyi erővel ozt ebből fogok megélni xD istenem pl ez a fotós is hol véli felfedezni a képen Jacko-t? Mit keresne pont a tiszain xD ez beteg és elhiszi az a leg roszabb az ilyen embereket sorba állítanám egy falhoz és mind1iktől megkérdezném: Te is látnok vagy? Te is? Te is? Mind1iket kikérdezném ozt végigmennék rajtuk egy kalasnikow-al de esküszöm. És utána azt mondanám na akkor beszélgessetek:)
2010. júl. 4. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!