1/13 anonim válasza:
Én tudod mit látok? Semmit, egy kép ami zavaros és semmit nem lehet kivenni belőle!
4/13 A kérdező kommentje:
szerintem is:D:D
2010. jún. 26. 13:13
5/13 anonim válasza:
szellemet nem lehet fotózni. Nincs anyaga...
6/13 anonim válasza:
Nem is azért.
Én ráhugyoztam a falra, kijött egy Afrika térkép, mégsem vertem nagy dobra.
7/13 BlackSword válasza:
Az ott a burkoló kő éle, és a zöld szín szerintem már a moha jelei, de mivel fel vannak nagyítva, A "szemeket" pedig mikrorepedések alkotják... De van hasonlóság... Ennyi... De ügyes volt aki azt a részletet kiszűrte...
8/13 anonim válasza:
baromság... az bármilyen ember lehetne... már ha "ember" :D:D De azért jó h még vannak ilyen emberek, akik "megpillantanak" egy foltot, és az élénk fantáziának köszönhetően ott "termett" michael jackson. eggyáltalán oké h ki lett emelve... de honnan is? ennyierővel lehet egy miniatűr kép, amit jól kinagyítanak, ebből lett ilyen mosódott.. és simán odarakták...
Ennyi a tudomány :D
(persze csak szerintem) 16/L
9/13 A kérdező kommentje:
szellemet alapból nem lehet fotózni , mivel nem "szilárd.."
alapjábol az ilyenek baromságok SZERINTEM:)
2010. jún. 27. 21:49
10/13 anonim válasza:
Ez nem igaz! Én is láttam már, szellemet.Most aztán lehet hurrogni ,vihogni és őrjöngeni!Barom,értetlen bagázs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!