Mit szóltok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ez az ember egy kicsit sem szaporító: :S
Ennek a kutyának nem sok köze van az Amstaffhoz!
Ez pedig szörnyű,hogy lehet ilyen körülmények között tartani a kutyákat?Tiszta beteg szegény!
És még azt írja hogy csere is érdekli,az ilyennek nem való kutya!:S
Ebben igazad van!:)
Itt sem jobb a helyzet!:S
Én is leszokok az expresszről mert állandóan csak felidegesítem magam!:S
De várok még válaszokat!
Országos felvonulást kellene szervezni a neten a parlament elé valamikor tavasszal. A normális kutyásokra lehet számítani.
Összeszedni 3-5 követelést, ami szabályozná a kutyatartást és felvonulni. Nem kellene politikai üzenete legyen, csak annyi, hogy vegyék törvénybe és állapítsanak meg bírságot.
Regizni kellene a facebookon egy "Emberibb kutyatartásért" adatlapot leírni, hogy miket akarunk és összeszedni az embereket, ha már elegen vagyunk, akkor kitűzni a dátumot.
Ha elolvasod az első link hirdetésének a szövegét, ott van, hogy "80%os angol bulldog tenyészmix".
Bár nem tudom mi az a tenyészmix, és azt se miért amstaff címszóval hirdet...
"80%os angol bulldog tenyészmixem"
Wtf...és még be is vallja, hogy keverék kutyákat "tenyészt"... Pff...
Köszönöm a válaszokat!
Igen a az első hirdetésben a "kedves gazdi" még ki is jelenti hogy ő egy hülye szaporító!:S
A mix pedig arra utal hogy a kutya keverek!:S:S
A második nagyon szánalmas,szerencsétlen kutya szerintem még soha nem volt kint a ketrecéből,sőt még ki sem volt szerintem takarítva mostanában,árulkodik a sok ürülék!És szegényt szerintem doki sem látta soha!:S
Úgy utálom az ilyen embereket,miért kell egy elő lénnyel így bánni?
Egyik kedves válaszoló remélem lesz következménye annak hogy írtál egy e-mailt az állatvédőknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!