Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szóltok? (Kérdésed túl...

Mit szóltok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Ez az ember egy kicsit sem szaporító: :S

[link]

Ennek a kutyának nem sok köze van az Amstaffhoz!

Ez pedig szörnyű,hogy lehet ilyen körülmények között tartani a kutyákat?Tiszta beteg szegény!

És még azt írja hogy csere is érdekli,az ilyennek nem való kutya!:S

[link]

2011. febr. 16. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Ne nézegesd az expresszt, árt az egészségnek. Komolyan, én már leszoktam róla, nem tesz jót a vérnyomásnak. Mondjuk a gyk se nagyon :)
2011. febr. 16. 15:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Ebben igazad van!:)

Itt sem jobb a helyzet!:S

Én is leszokok az expresszről mert állandóan csak felidegesítem magam!:S

De várok még válaszokat!

2011. febr. 16. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Országos felvonulást kellene szervezni a neten a parlament elé valamikor tavasszal. A normális kutyásokra lehet számítani.

Összeszedni 3-5 követelést, ami szabályozná a kutyatartást és felvonulni. Nem kellene politikai üzenete legyen, csak annyi, hogy vegyék törvénybe és állapítsanak meg bírságot.

Regizni kellene a facebookon egy "Emberibb kutyatartásért" adatlapot leírni, hogy miket akarunk és összeszedni az embereket, ha már elegen vagyunk, akkor kitűzni a dátumot.

2011. febr. 16. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, figyelj! Ezek ellen nem lehet semmit tenni, törődj bele, pénzéhes szaporítók voltak, vannak és lesznek. A pénz az úr a mai világban, szerinted érdekel bárkit is az, hogyan szerzi meg?
2011. febr. 16. 15:46
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Tök felesleges, a mostani törvény is viszonylag normális, de nincs aki betartassa. Anélkül meg szart se ér a törvény. Pénz, pénz, és még több pénz kellene. Ivartalanítási akciókra, felvilágosításra, vizsgarendszer kidolgozásra, menhelyekre, stb.
2011. febr. 16. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt szólom hozzá,hogy már el is küldtem a hirdetés linkjét a fehér keresztnek egy rövidke e-mail-el kiegészítve.
2011. febr. 16. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha elolvasod az első link hirdetésének a szövegét, ott van, hogy "80%os angol bulldog tenyészmix".

Bár nem tudom mi az a tenyészmix, és azt se miért amstaff címszóval hirdet...

2011. febr. 16. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"80%os angol bulldog tenyészmixem"

Wtf...és még be is vallja, hogy keverék kutyákat "tenyészt"... Pff...

2011. febr. 16. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:
A második hirdetés képén látszik, hogy a kutya helye tele van ürülékkel és gondolom nem szokott a ketrecből sem kiengedve lenni. Siralmas...
2011. febr. 17. 16:49
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen a az első hirdetésben a "kedves gazdi" még ki is jelenti hogy ő egy hülye szaporító!:S

A mix pedig arra utal hogy a kutya keverek!:S:S

A második nagyon szánalmas,szerencsétlen kutya szerintem még soha nem volt kint a ketrecéből,sőt még ki sem volt szerintem takarítva mostanában,árulkodik a sok ürülék!És szegényt szerintem doki sem látta soha!:S

Úgy utálom az ilyen embereket,miért kell egy elő lénnyel így bánni?

Egyik kedves válaszoló remélem lesz következménye annak hogy írtál egy e-mailt az állatvédőknek!

2011. febr. 17. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!