Mi volt ez? Jővőbe láttam?! /LENT/
este lefeküdtem aludni és azt álmodtam hogy a suliba egy osztály társam egy levelt akar csempészni a táslámba és úgy próbálkozik, hogy az egyik b.nőm kihív wc-re és amikor felkeltem és mentem a suliba az egyik b.nőm kihívott wc-re de nem mentem ki nap végén megkérdeztem az illetőtől, hogy levelet akart-e csempészni a táskámba és azt mondta igen
1-2 éve történt
lesz még ilyen? ez képesség? oldalt is mellékelhettek ahol ilyenek vannak vagy többet meg tudhatok erről
őőő...
Ez...
Egy álom volt. Bocsika
Ez megtörténhet. Egyszerű gondolatátvitel. Gondolj bele, hányszor van, hogy valaki, akire gondolunk a következő pillanatban felhív.
Ajánlanám figyelmedbe a következő oldalt:
Igazából nem tudom. De ilyen velem is előfordult már. Sőt olyat is álmodtam már, hogy beszélgettem tesómmal valamiről, másnap szóba jött (ugyanúgy,ugyanott állt ahol álmomban) és elmondtam helyette szóról szóra a véleményét ő meg csak nézett h honnan tudtam.:D A tesómnak is volt már ilyen.
Ez csak egyszer történt meg 1-2 éve? Mert ha gyakrabban akkor lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!