Reachbomb kérdése:
FONTOSJövöbe láttam? (lent)
Figyelt kérdés
sokszor van olyan hogy hülyéket álmodok de amikor felkelek nem jut eszembe semmi de napok vagy hetek mulva azt látom a valoságban amit álmodtam csak akkor ugrik be nekem és amikor valakinek elmondom azt monja hogy hulye vagyok HELP2010. okt. 8. 20:26
3/15 anonim válasza:
Nekem mindig ilyen szokott lenni:D
5/15 Tinker Bell válasza:
6/15 anonim válasza:
A dezsavú érzés :) az az amikor látod meg történni a dolgot és az agyad gyorsabban dolgozza fel az anyagot amit látsz , ezért úgy érzed mint ha már meg történt volna amikor csak az agyad játszik veled :)
7/15 anonim válasza:
ez van velem is és kezdek begolyózni minden nap megtörténik vele,pl tegnap előtt azt álmodtam hogy előttünk lerobban egy autó és pont az szált ki belőle akit a hátam közepére sem kívánok.ERRE másnap reggel kinézek az ablakon lerobban autó előttünk és ki száll ki belőle? na ki? azt hittem elájulok
8/15 anonim válasza:
Igen alfa állapotban láthatod a jövőt.
9/15 anonim válasza:
Velem anno 12 éves koromban történt,hogy azt álmodtam egy éjjel,hogy tesiből ötöst kaptam egy gyakorlatért,és 2 nap múlva az órán valóban ötöst kaptam...,rögtön eszembe jutott akkor az álmom,és olyan fura érzés volt=) Deja vu-m volt nyilván,csak akkor még nem ismertem e kifejezést:D Sztem Nálad is hasonló lehet kérdező!
10/15 anonim válasza:
Faxnak kell vodoozni ha ott a tudományos magyarázat...{-_-}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!