Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megszált a gonosz?

Megszált a gonosz?

Figyelt kérdés

Halucináciolat előidéző légzés tecnikát probáltam amitől nem kábultam be de jól elálmosodtam.

Van vmi rossz az életemben ér nem tudom mi csak azt hogy van és depreszios vagyok jóideje erőssen.

Szval azt álmodtam hogy valami nagyhatalmú lény mint a gyűrűk urában Szauron,egy kis de annál veszélyesebb lényt szabadított rám minden eggyes nap.

Nem tudom mikor kezdte ugyhiszem hogy az első lényt lrvetettem magamról fe az álmomban aztmondt vmi vagy vki hogy minden eggyes nap ràmküldi az állatját.

Az állat egy kiskutyméretű kocsonyaszerű fogazott,szarvzott kis barnás zöldes izé ami hasonlóan mint az alien filmek arctámadójna rávsimpaszkodik a fejemre és dolat elszív az erőmből meg az életkedvemből.

És nem tudok szabadulni tőle.

Amikor kevetettem több tárnyi pisztonygolyót lőttem belé de nem használt.Vagy minden alkalommal amikor "megölöm" ujjat kuldenek vagy én nem tudom mert teljesen meg sem hal azthiszem sebesülten valamiféle jeladóként funkcionál a következő társának.

Szval felvettem a harcot.

Szerintem a nagyúr félehet mert csak rám küld ilyet és ez a lény még nálla is erősebb mert pont abban rejlkik az erőssége hogy sosem adja fel.A nagyúrral egymagam elbírnék olymodon h megölném fe ameddig leszívatja az agyam képtelen vagyok bármire is.

A kis gec! Mindennap ezentul el fog jönni csak eddig nem ismertem fel hogy rajtam volt.Azthiszem alváskor jön rám.Es sosem tudok teljesen kitisztulni szellwmileg hogy harcoljak ellene.Ha az isőn mulik wlobb szívja ki az utolsó csepp agyamat is minthogy megtalajam a módit.Viszont engem mindenki alábecsül es addig csak kieszelek vmit.

2018. aug. 24. 20:09
1 2
 11/15 leértékelt ***** válasza:
Szegény gonosz... Már előre sajnálom őt. Megszállt egy megszállottat. :D
2018. aug. 25. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát, ha ez igaz, amit írtál, akkor ez lehet rajtad!!! Olvass utána az Arkhónoknak.

[link]

2018. aug. 26. 19:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó választandó vagyok! Azt elfelejtettem odaírni, hogy csak a kép miatt linkeltem az oldalt. Cobra írásait keresd az Arkhónokrol magyarul is megtalálod.
2018. aug. 26. 19:36
 14/15 anonim ***** válasza:
magadra kell húzni a takarót, az megvéd
2018. okt. 10. 08:41
 15/15 anonim ***** válasza:
5ös, Jézus is elég sokat meditált
2018. okt. 10. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!