Lehetséges, hogy gonosz energia van a közelemben?
Az elmúlt időszakban teljesen megváltoztam.
antiszociális vagyok, nincs olyan emberi tulajdonságom, ami pozitív lenne. Hazudozok, gyűlölködök, negatív vagyok, elhúzódok mindenkitől.
Néha olyan dolgokat gondolok indulatból, melyeket később megbánok.
Családi kapcsolataim sem valami jók, családtagjaimról is olyanokat gondolok melyeken késöbb szörnyülködök. Minden idegesít körülöttem, az önutálat is gyakran rámtör csapkodom az arcom, halkan visítok, verem a padlót.
Karácsonykor, húsvétkor nálunk hagyomány a templomba járás, olyankor egyházellenes dolgokon jár az eszem, persze késöbb szörnyülködök.
Régebben gyakran olvasgattam, informálódtam a démonidézésről, természetfelettiről, vonzott a sötétség. Mintha valami eltérített volna a jó útról.
Drogot is használtam egy ideig, depressziós is vagyok, játékfüggő.
Nincs semmi célom, mintha egy sötét felhő lenne felettem és feszültség.
Nem csupán lehet, hanem biztos!
Ma már szinte mindenütt jelen van a gonosz energia, bár ha kellően felvilágosult valaki, saját (és mások) javára tudja fordítani.
Ennek az energiának a neve: villamos energia.
Az erőművekből árad, látható megjelenési formája: konnektornak álcázza magát, miközmen nem a konnaktor a veszélyes, hanem a 230 Volt! Ha valaki érintkezésbe kerül ezzel az energiával, könnyen halál a vége.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!