Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges, hogy gonosz...

Lehetséges, hogy gonosz energia van a közelemben?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időszakban teljesen megváltoztam.

antiszociális vagyok, nincs olyan emberi tulajdonságom, ami pozitív lenne. Hazudozok, gyűlölködök, negatív vagyok, elhúzódok mindenkitől.

Néha olyan dolgokat gondolok indulatból, melyeket később megbánok.

Családi kapcsolataim sem valami jók, családtagjaimról is olyanokat gondolok melyeken késöbb szörnyülködök. Minden idegesít körülöttem, az önutálat is gyakran rámtör csapkodom az arcom, halkan visítok, verem a padlót.

Karácsonykor, húsvétkor nálunk hagyomány a templomba járás, olyankor egyházellenes dolgokon jár az eszem, persze késöbb szörnyülködök.

Régebben gyakran olvasgattam, informálódtam a démonidézésről, természetfelettiről, vonzott a sötétség. Mintha valami eltérített volna a jó útról.

Drogot is használtam egy ideig, depressziós is vagyok, játékfüggő.

Nincs semmi célom, mintha egy sötét felhő lenne felettem és feszültség.

2016. márc. 22. 00:01
1 2
 11/17 death42 ***** válasza:
#47 Bocs. Nem tudom, hogy le van védetve..:DD
2016. márc. 22. 11:24
 12/17 Thelyzet válasza:
38%
ilyen esetekben pont h a pszihologus nem tud segiteni ..azthiszi ilyenkor mindenki h az egyén mentalisan beteg közben az 5tos valoszolonak van igaza! Ezt energiaval lehet megtisztitani gyogyitani!! Meg vgy szálva ártó lélek kapcsolodott rád amitöl nem vgy önmagad a gondolataidat cselekedeidet nem te uralod hanem egy kulső entitans aki brlőled nyer energiat .. Ugyan ez volt velem is .kifordultam magambol olyanokra gondoltam amitol utana szegyenkezdtem olyanokat cselekedtem amiket magamtol soha ..gyerek korom ota éreztem h van bennem valaki vgy valami es othol is sokat mondtam szuleimnk h van bennem valaki aki iranyit es neharagudjansk ram h ilyet vgy olyat cselekszek vgy mondok hittek nkm. 22evesen utana olvastam h milehet ez es amikor rajottem h van valami a hazban aki nemcsak engem hanem 20éve az egesz csaladot iranxitotta panipulalta. Mikor rajottem h vsn ez s dolog megszolitottam h van itt valaki es ereztem h van! Es ezek utam roszab lett a helyzet megprobalt halalfelelmst rettegest ram hozni mikor kimondtam hangosan h kileszel innen uzve es abban a pillanatban belém hatolt gondolataimat megjobban probalta iranyitani ..lehet ezen nevetni kacagni de en tudom h mitortent velunk 20év alatt es ez mindenre magyarazatot adott utolag! 23évesen az egyikon rokonom aki rejkifel foglalkozik ez a szakmaja hivatasa lélektisztitst vegzet rajtam es azota kivagyok cserélve soha nem ereztem ilyet h önmagam vagyok azota minden jora fordult a gondolstaim a sajatjaim minden karos szenvedejt egyik percrol a masikra elhagytam es most tanultam meg azt h miis a szeretet
2016. márc. 22. 11:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Jah... szerintem is orvosi segítséget keress ne szellemirtókat!
2016. márc. 22. 21:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Elindultál a halál (a tónusskála alja) felé. Ha az egészet te posztulálod (alkotod meg, akkor vegyél erőt magadon, ha külső jelenség, kezeld.

Önmagad okozója te magad lennél.

Persze, ezer év "kereszténység" után nem egyszerű az ilyesmi.

2016. márc. 22. 23:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha viszont ezen élvezkedsz, akkor nem feltétlenül akarsz az állapotodon változtatni.
2016. márc. 22. 23:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Stabilizáld magad, a negativitásokat (melyek mindig a megértés hiánya miatt keletkeznek), hagyd el!

Találd meg azt, hogy mire születtél és teljesítsd be a sorsodat!

2016. márc. 22. 23:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichológust és egy katolikus papot is. Miután elbeszélgetsz velük jobban fogod érteni, hogy mi történik veled és merre menj tovább.
2018. aug. 24. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!