Ti mit tudtok a Kundalini erő/energiáról? Hogy áll kapcsolatban a harmadik szemmel?
Sziasztok! Utána olvastam, sok mindent megtudtam a témával kapcsolatban, de pár dolgot nem értek. Esetleg ha egyszerűbben el tudnátok magyarázni, hogy hogy lehet "használni", miért jó ez (azt olvastam, hogy az ember mindent megért, megtudja az igazságot, saját maga ura lesz stb.), de ez pontosabban mit jelent? Hogy képzeljem ezt el, akkor ha ez az erő eljut a korona csakráig, az ember mindent tudni fog?
Az a baj, hogy még nem vagyok tapasztalt, a spirituális dolgok terén. A testelhagyással kapcsolatban olvasgattam a neten, aztán találtam oldalakat a 3. szemről meg erről a Kundalini erőről...
Azt is olvastam, hogy ez az energia egy hideg és egy meleg csatornából áll és ezeknek egyensúlyban kell lennie. Ha csak a meleg csatorna aktív, öngyulladáshoz vezethet, ha csak a hideg aktív, akkor pedig megfagyáshoz. A legmeghökkentőbb, hogy régen hallottam ilyen esetekről, láttam dokumentumfilmet az öngyulladással kapcsolatban, de akkor még fogalmam sem volt a spirituális 'világról'.
Egyedül nem merném aktiválni, vagyis ezzel foglalkozni, mert nem veszélytelen (tudom, hogy ez akár éveket is igénybe vehet, mire sikerülne teljesen aktiválni).
Szóval ti mit tudtok erről? Van itt olyan, aki ezzel foglalkozik? Mit tanácsoltok?
„a kundalini jóga első állomása a testi, érzelmi, és mentális megtisztulás mindentől, ami negatív”
-A probléma az, hogy ez sajnos lehetetlen. … Egyébként nagyon érdekes a válaszod. Tudod, hogy minden információ világgá lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!