Milyen viszonyban van a koronacsakra a többi csakrával (és a testtel)?
Figyelt kérdés
A koronacsakra (Sahasrara) hogyan helyezkedik el egy alvó emberben és hogyan helyezkedik el egy "megvilágosult" emberben.. és mi a két állapot között a különbség ..az is érdekelne még, hogy mi is az a koronacsakra stb.
Hogyan viszonyul a koronacsakra a másik 6 (fő) csakrához stb.
2014. febr. 24. 15:53
1/6 Laylah válasza:
Ugyanott van mindenkinél, csak a színe más, ami az állapotától függ. Egészséges esetben ilyennek kéne lenniük:
2/6 A kérdező kommentje:
Szia!
Ez vagy te, Laylah? Olvasgattam a blogot, kimondottan "érdekes eset" lehetsz. :-)
Én már sok mindent megvizsgáltam életemben és nagyon sok minden "összevág" sok minden mással.
Üdv: Súryah
2014. febr. 24. 21:14
4/6 A kérdező kommentje:
A koronacsakra független az összes többi csakrától.
Súrya
2015. febr. 12. 01:16
5/6 A kérdező kommentje:
"démonmágus íjász papnő egy erdei amazoncsoportban,"
-Ez kimondottan izgalmas. :)
2015. febr. 12. 01:21
6/6 sobo8 válasza:
A világegyetemmel és a szellemvilággal van kapcsolata. Ezerszirmú lótusz a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!