Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kinyílt harmadik szem?

Kinyílt harmadik szem?

Figyelt kérdés
Ki van még ilyen helyzetbe?Tapasztalatok?
2013. okt. 1. 12:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Hogy kell kinyitni? Én is kinyitnám, és akkor szívesen megosztanám veled a tapasztalataimat.
2013. okt. 1. 12:59
 2/15 anonim ***** válasza:
Tobb informaciot, mit erzel, tudod ezt hasznalni!
2013. okt. 1. 13:08
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nemtudom használni fél éve tart ez az egész..hát történtek már dolgok..
2013. okt. 1. 13:24
 4/15 anonim ***** válasza:
24%
ilyen gyorsan Bazeg.De jó neked!De mi helyzet a három csőcsel? xDDDD
2013. okt. 1. 13:27
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Én hiszek neked. Régen nekem is nyitva volt. Szoktál látni, érzékelni szellemeket?

2013. okt. 1. 13:32
 6/15 A kérdező kommentje:
szia. hát igen láttam már pár dolgot.. Régen?? Hogyan lehet ezt 'bezárni'???
2013. okt. 1. 13:49
 7/15 anonim ***** válasza:

Azért volt nyitva, mert kisgyermekkorban ez sokaknál jellemző, csak később (általában max. 6-7 évesen) bezárul.

Nekem is bezárult akkoriban, de olyan 10-12 évesen újra kinyílt, de csak kicsit. Akkoriban újra kezdtem látni lelkeket, különböző lényeket, stb.

Negatív külső hatásokból adódóan zárul be.

2013. okt. 1. 14:12
 8/15 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok.
2013. okt. 1. 14:12
 9/15 anonim ***** válasza:
41%

Ha valóban nyitva lenne a 3. szemed látnál szellemeket, aurát és hallanál is a szellemvilágból dolgokat.

Valamint nem dicsekednél ezen képességgel, ehhez kell a legnagyobb alázat. Ha nincs alázat nincs nyitott 3. szem sem! Sajnálom ha le kellett lombozzalak.

Ha érdekel milyen egy valójában nyiladozó 3. szemmel együtt élni akkor keress meg privátban. Ha tudok segítek neked. De ehhez sok tisztulás kell és egy egészséges életmód, vegetáriánus táplálkozás.

2013. okt. 1. 17:06
 10/15 anonim ***** válasza:

én mint tök naiv szkeptikus azt mondanám hogy tán vizualizáld azt hogy becsukod mint egy szemet.

Aztán ha sikerült akkor azt hogy kinyitot, aztán a becsukod szóval mintha lenne egy harmadik szemed.

és vennék egy triális lencsés napszemüveget is. Nagyon menő

2013. okt. 1. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!