Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megszált a gonosz?

Megszált a gonosz?

Figyelt kérdés

Halucináciolat előidéző légzés tecnikát probáltam amitől nem kábultam be de jól elálmosodtam.

Van vmi rossz az életemben ér nem tudom mi csak azt hogy van és depreszios vagyok jóideje erőssen.

Szval azt álmodtam hogy valami nagyhatalmú lény mint a gyűrűk urában Szauron,egy kis de annál veszélyesebb lényt szabadított rám minden eggyes nap.

Nem tudom mikor kezdte ugyhiszem hogy az első lényt lrvetettem magamról fe az álmomban aztmondt vmi vagy vki hogy minden eggyes nap ràmküldi az állatját.

Az állat egy kiskutyméretű kocsonyaszerű fogazott,szarvzott kis barnás zöldes izé ami hasonlóan mint az alien filmek arctámadójna rávsimpaszkodik a fejemre és dolat elszív az erőmből meg az életkedvemből.

És nem tudok szabadulni tőle.

Amikor kevetettem több tárnyi pisztonygolyót lőttem belé de nem használt.Vagy minden alkalommal amikor "megölöm" ujjat kuldenek vagy én nem tudom mert teljesen meg sem hal azthiszem sebesülten valamiféle jeladóként funkcionál a következő társának.

Szval felvettem a harcot.

Szerintem a nagyúr félehet mert csak rám küld ilyet és ez a lény még nálla is erősebb mert pont abban rejlkik az erőssége hogy sosem adja fel.A nagyúrral egymagam elbírnék olymodon h megölném fe ameddig leszívatja az agyam képtelen vagyok bármire is.

A kis gec! Mindennap ezentul el fog jönni csak eddig nem ismertem fel hogy rajtam volt.Azthiszem alváskor jön rám.Es sosem tudok teljesen kitisztulni szellwmileg hogy harcoljak ellene.Ha az isőn mulik wlobb szívja ki az utolsó csepp agyamat is minthogy megtalajam a módit.Viszont engem mindenki alábecsül es addig csak kieszelek vmit.

2018. aug. 24. 20:09
1 2
 1/15 anonim válasza:
53%

Igen, megszállt.

Te magad vagy a jó is meg a rossz is, ha le akarod győzni akkor a saját negatív elmédet kell legyőznöd, mert az egészet Te kreálod.

Győzd le magadban a rosszat és éltesd jót! Sok sikert!

2018. aug. 24. 20:16
 2/15 anonim válasza:
*Éltesd a Jót !
2018. aug. 24. 20:17
 3/15 anonim válasza:
63%
Szerintem téged a helyesírás szelleme gyötör. Úgy tudsz ezen segíteni, hogy veszel egy helyesírási szótárt és megtanulsz helyesen írni!!
2018. aug. 24. 20:22
 4/15 anonim válasza:
100%

Szakembert javaslok a probléma megoldására.

Sőt!

Igazából a történet olvasása közben egyre inkább úgy éreztem, hogy egy szakember ide nem elég. :D

2018. aug. 24. 21:06
 5/15 anonim ***** válasza:
44%
Megnyitottad magad a szellemvilág felé a hallucinációt előidéző légzéstechnikával, vagy már korábban más technikákkal, pl. meditáció és most szívják le az energiádat. Többek között ezért tiltja a Biblia az ilyesmit. Kérd Jézust, hogy csukja be a kapukat, amiket megnyitottál. Fordulj Istenhez, hagyj abba minden okkult praktikát, kérj bocsánatot bűneidért és kérd Istent, hogy szabadítson meg a depressziódtól. Ezeket saját tapasztalatból írom.
2018. aug. 24. 21:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még mindig hallucinálsz! Csapkodd a fejed egy nyelvtankönyvvel!

Hatásos!

2018. aug. 24. 22:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Szakadok 😁😁😁😁
2018. aug. 24. 23:02
 8/15 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
50%

Ember, te úgy csinálsz, mintha épp most találnád fel a magyar nyelvet!

Ez nem egyszerűen rossz helyesírás, ez már lassan egy másik nyelv.

2018. aug. 25. 04:54
 9/15 anonim ***** válasza:

Phúú, bsz ki, ezt végig se tudom olvasni :D

Itt ott belekaptam, aztán hagyom is a francba.

2018. aug. 25. 07:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem többet ne szedd szét a billyentyűzetedet... vagy legalább oda rakd vissza a billyentyűket, ahol eredetileg voltak!

Vagy kapcsold fel a villanyt!

Józanodj ki!

NE drogozz! (Nem szép dolog)

Járj iskolába! (megéri)

Amúgy nekem se volt türelmem végigolvasni amit írtál, így nem is vagyok kompetens a válaszadásban. Bocsi.

2018. aug. 25. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!