Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ez mi volt? Tegnap éjszaka...

Ez mi volt? Tegnap éjszaka történt.

Figyelt kérdés
Kimentem a fürdőszobába fogat mosni,ilyenek,olyan hajnali 2 körül. Már amikor mentem oda,már akkor is éreztem hogy valami fura,de nem foglalkoztatott. Aztán amikor jöttem volna ki a fürdőből,nyitottam az ajtót,és amikor olyan 5-10cm-re már nyitva volt,hirtelen visszarántottam,mert éreztem hogy van az ajtó mögött valaki... Erősen fogtam a kilincset,egy nagy zsibbadás futott át rajtam,és a szivem vert ezerrel.. Nem vagyok félős,de akkor nagyon megijedtem.. Alig mertem kimenni onnan. De egy olyan 2-3 perc múlva rászántam magam. Aztán indultam vissza a szobámba. Már amikor a szobaajtómhoz értem,hallottam,hogy elkezdett csöpögni a konyhában a csap. Elég komolyan elgondolkoztam,hogy elzárjam-e,vagy hagyjam a francba... Aztán csak visszafordultam. Mentem a csaphoz,és a fürdő előtt megint elmentem.. Újabb zsibbadás,félelem. Elzártam gyorsan a csapot,amit megjegyzek,nem is tudtam tekerni,mégis elállt.. Indultam vissza,ismét a fürdő előtt mentem el,és megint a zsibbadás,hidegrázás.. Eléggé elgondolkoztam,hogy ez vajon mi lehetett.. Azt még megjegyezném,hogy tegnap este elég sokat olvasgattam az asztrálutazásról,felkeltette az érdeklődésemet. Esetleg ez valami jel volt,hogy hagyjam inkább a dolgot?? Nagyon érdekelne a véleményetek. Még soha nem volt ilyen velem.. Köszi a válaszokat!
2010. jún. 17. 11:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

12:52

Én már mindent szegény anyámra fogtam,ami szellemekkel kapcsolatos volt :D.. ő szórta ki a fiókból a tancuccaimat,ő rakta a kézfejemre a gyujtómat,ami a kint lógó kabátom zsebébe volt,ő ült a lábamra véletlen,mikor aludtam,meg ilyenek..szegény,biztos hülyének nézett..:D

A szkepticizmusom akkor múlt el,mikor a két szememmel látván este 6-kor átsétált valami a szobán..na köszönöm..az sajna nem anyám volt!!! :S

2010. jún. 18. 10:09
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
tutti a házmester kisért
2010. jún. 18. 12:01
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Nahát, milyen meglepő... valaki, aki ezoterikus izét olvas lefekvés előtt, hajlamos lesz ráparázni...

Nem tudom, miért nem azokkal történik soha ilyen, akik határozottan nem hisznek benne. Akik vízvezetékszerelőt hívnak, nem papot.

2010. jún. 21. 05:51
 14/20 anonim válasza:
sztem, csak simán megijedtél, mert az asztrálutazásról olvastál , elsőnek, és azért rázott ki a hideg, utána már meg azért, mert be voltál fosva:D a csöpögő csap meg már a feszült, ijedt idegeid miatt van.
2010. jún. 22. 17:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
05:51 akik határozottan nem hisznek benne azok nem nyitottak rá,ezért nem történik velük ilyesmi,vagy ha esetleg mégis akkor ugyis megmagyarázzák olyan dolgokkal amiket már ismernek,vagy amitől nem félnek mert kézzel fogható magyarázatnak tartják.
2010. jún. 27. 09:53
 16/20 anonim ***** válasza:

"05:51 akik határozottan nem hisznek benne azok nem nyitottak rá,ezért nem történik velük ilyesmi"

Ez milyen érv már? Az a szellem éppúgy vagy bejön a szobába vagy nem, mint anyám, mi köze van ennek ahhoz, hogy én elhiszem-e, hogy ő létezik?

Nem érvelhetsz valami mellett azzal, hogy ahhoz, hogy én is elhiggyem, már eleve hinnem kéne benne. Pedig ezt mondod. Akkor hinnék benne, ha látnám a bizonyítékot, amit nem látok, amíg nem hiszek benne... ez így irgalmatlanul gyenge magyarázat...

"vagy ha esetleg mégis akkor ugyis megmagyarázzák olyan dolgokkal amiket már ismernek,vagy amitől nem félnek mert kézzel fogható magyarázatnak tartják"

Miért, te először nem a kézzelfogható, valószínű magyarázatokkal próbálod megmagyarázni, ami veled történik?

Ha nincs meg a tárcád akkor arra gondolsz, hogy a villamoson kizsebeltek, vagy arra, hogy dimenziókapu van a zsebedben és magába szippantotta? Na ugye.

2010. jún. 28. 02:34
 17/20 anonim ***** válasza:

ok,igazad van és egy fontos dolog:ne kell hinni benne,csak ne zárd ki a lehetőséget,hogy más is lehet,mint amit megrögzötten az agyadba vésel.ez nem arról szól,hogy el kell hinni mindent fenntartások nélkül.(az a Vidám Vasárnap)na így értettem az egészet...

igen,ha vmi történik velem én is először kézzelfogható magyarázatot keresek ez így van! csak mivel volt olyan eset amit nem tudtam semmi kézzelfoghatóval megmagyarázni,ezért nyitott vagyok rá,hogy szellem is lehet vagy akármi más.

2010. jún. 28. 10:24
 18/20 anonim válasza:

Nem,ezeket a szellemes hülyeségeket tedd el...

Néha mindenkire rájönnek furcsa,ijesztő érzések de szerintem ez normális fontos tisztában lenni vele,hogy a tudatalattink sokkal többre képes mint mi,valahogy nem tudom megfogalmazni---lényegtelen,ha kimegyek a wc-re valahogy nem azon jár az eszem,hogy húú most megesz valaki,összeráncolom a szememet és férfi vagyok a mindenit neki!:)

2010. júl. 18. 21:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Velem mindíg ilyen van, csak anyum szobája előtt... már 3 éve.. Pontosabban azóta, mióta ide költöztünk. Nem hiszek az ilyenekben, és nem is ragadnak meg az ilyen természetfeletti témák, nem is szoktam ilyen filmeket nézni, mert nem szeretem őket, de mikor éjjelente kimegyek wc-re, egy hosszú folyosón kell végigmennem, és rögtön a wc ajtó mellett van anyum szobájának az ajtaja.. És, mikor megyek a folyosón, egyszerűen olyan érzésem van, mintha valaki figyelne, mintha valaki ott lenne mögöttem, és csak arra várna hogy megforduljak... A szívem egyre hevesebben ver, és mint ahogy te is, elkezdek olyankor lezsibbadni... Nagyon rossz... 3 éve folyamatosan.. A ráadás azok a hangok.. Dübörgés, járkálás, kaparászás.. De nem tudommitől vannak, pedig én se mesélem be magamnak. Nem hiszek az ilyenekben sem.
2010. nov. 14. 19:46
 20/20 anonim ***** válasza:

"Dübörgés, járkálás, kaparászás.. "

Hívjatok rágcsáló vagy rovarirtót. :)

2010. nov. 21. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!