Szellemet hallunk?
HOHOHO! Senki nem írja le a legfontosabb választ????
AZONNAL VIGYÉTEK KI AZT A TÜKRÖT A SZOBÁJÁBÓL!!!
NEM VICCELEK!
Komolyan mondom sok ember nem tudja, de a tükör az konkrétan egy ajtó a szellemeknek, hogy gyertek itt vagyunk.
Tapasztalataim: Figyelj számos dolog történt már velem, rengeteg démonos és szellemes, de ezekre nem térek ki, csak azt akartam tudatni veled, hogy bízz bennem, nem vagyok őrült.
A tükrös tapasztalataim, én megszoktam érezni, ha valaki figyel, és amikor én is olyan szobába aludtam sokáig, ahol volt egy gardrób szekrény tükörrel, konkrétan úgy éreztem, hogy 1000 szem figyel rám.
Kényelmetlenül éreztem magam, rengeteg hangot hallottam, járást és minden leesett a helyéről úgy hogy hozzá se értem.
Barátom is nálam aludt, akinek elmeséltem, hogy ilyeneket hallok, de mondtam, hogy nem félek tőlük, ő azt mondta biztos csak beképzelem, mire ő is hallotta és őt fel is idegesítette a dolog.
A következő új lakásba költöztem és volt itt is egy tükör. Testvérem spirituális tanfolyamra jár és azt tanácsolta, hogy takarjam le a tükröt és fordítsam befelé. De gondoltam ez hülyeség, pár hétre rá még mindig ugyanúgy hevert mellettem a tükör és egyik este hangokat kezdtem hallani, majd motoszkálást és valaki konkrétan megsimogatta a fejem annyira, hogy majdnem olyan volt mintha egy ember csinálná. Több se kellett ahoz, hogy befordítsam utána a tükröt.
Szóval mondhat bárki bármit, igaz-e vagy sem, próbáljátok ki tükör nélkül. Bár lehet, hogy már átjött pár árny és azok ott is maradhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!