Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan idézzek szellemet? Mi...

Hogyan idézzek szellemet? Mi az a módszer, ami hatásos?

Figyelt kérdés
Meghalt egyik ismerősöm (csak internetről ismertem), de rohadtul hiányzik, már minden nap piálok és sírok, nem tudom elfogadni a veszteséget. Hogyan tudnám ,,visszahozni'' egy kis időre? Csak meg akarom mondani neki, hogy szeretem. Komoly válaszokat kérek, előre is köszönöm! 16L
2018. máj. 10. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

leginkább sehogy, ne akarj ilyenekkel játszani...

hidd el hogy tudja, és ne sírj, ne igyál miatta...

szerinted ő ezt akarná hogy egy roncs legyél?? ha egy kicsit is fontos voltál számára biztos nem ezt akarná, ha másért nem is legalább miatta ne tedd tönkre magad, tiszteld meg az emlékét, őt meg hagyd békébe nyugodni

amúgy részvétem

2018. máj. 10. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Add meg a facebookját, seperc alatt feltöröm neked és írok a nevében "feltámadtam" meg ilyesmi... Ha akarsz tőle valamit rajtam keresztül eljut hozzá, de nem most majd valamikor a jövőben. Nincs időm rá most, egy forráskódot kell tennem egy online játékban, hogy ellopjam mások személyes adatait. De semmi illegális...
2018. máj. 10. 15:32
 3/9 Elenios-E ***** válasza:
100%

Először is fogadd őszinte részvétem!

Másodszor pedig felejtsd el azt az őrült és értelmetlen életet. Az ismerősöd, amikor eltávozott és kiszállt a lelke a testéből, teljességgel átlátta a földi valóságot, tudta és érezte mindenki legbelső őszinte gondolatait és érzéseit. Így tehát azt is tudta, hogy szereted.

Felesleges megidézned őt, ráadásul ezzel meg is zavarod az életet az asztrálvilágban.

2018. máj. 10. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne szellemet idézz, hanem kapaszkodj az élőkbe körülötted. Tudja, hogy szereted, nem kell visszahívni olyan helyről, ahol már jobb neki, - tegyük fel, hogy van ilyen hely. Fel kell dolgoznod, hogy elment, gondolj arra, hogy ő se akarná, hogy elrontsd magad a gyász miatt. Részvétem.
2018. máj. 13. 09:34
 5/9 anonim ***** válasza:
keress fel egy pszichológust
2018. máj. 14. 11:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Már van egy pár pszichológusom, akikhez már régóta járok.
2018. máj. 14. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Én azt javasolnám, hogy sehogy. Ha nem lehetséges, akkor azért, ha meg netán lehetséges, nem biztos, hogy jó vége lesz.
2018. máj. 15. 18:34
 8/9 anonim válasza:

Őszinte részvétem.

Egy könyvről szeretnék írni mely a halál utáni életről szólt. Nemrég elhunyt egy ismerősöm és ez a könyv leírja mit éltek át azok akik átélték a klinikai halált de újraélesztették őket. A címe Élet az élet után. Raymond A. Moody írta. Nem vallás alapján közelítí meg ezt a dolgot hanem több száz ember tapasztalatát írja le. Nekem óriási megnyugvást jelentett. Persze én hívő is vagyok és így mégjobban átéltem. Ha találok küldök linket.

2018. máj. 15. 22:27
 9/9 anonim válasza:

#8 vagyok itt van a link:

[link]

2018. máj. 15. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!