Hogyan idézzek szellemet? Mi az a módszer, ami hatásos?
leginkább sehogy, ne akarj ilyenekkel játszani...
hidd el hogy tudja, és ne sírj, ne igyál miatta...
szerinted ő ezt akarná hogy egy roncs legyél?? ha egy kicsit is fontos voltál számára biztos nem ezt akarná, ha másért nem is legalább miatta ne tedd tönkre magad, tiszteld meg az emlékét, őt meg hagyd békébe nyugodni
amúgy részvétem
Először is fogadd őszinte részvétem!
Másodszor pedig felejtsd el azt az őrült és értelmetlen életet. Az ismerősöd, amikor eltávozott és kiszállt a lelke a testéből, teljességgel átlátta a földi valóságot, tudta és érezte mindenki legbelső őszinte gondolatait és érzéseit. Így tehát azt is tudta, hogy szereted.
Felesleges megidézned őt, ráadásul ezzel meg is zavarod az életet az asztrálvilágban.
Őszinte részvétem.
Egy könyvről szeretnék írni mely a halál utáni életről szólt. Nemrég elhunyt egy ismerősöm és ez a könyv leírja mit éltek át azok akik átélték a klinikai halált de újraélesztették őket. A címe Élet az élet után. Raymond A. Moody írta. Nem vallás alapján közelítí meg ezt a dolgot hanem több száz ember tapasztalatát írja le. Nekem óriási megnyugvást jelentett. Persze én hívő is vagyok és így mégjobban átéltem. Ha találok küldök linket.
#8 vagyok itt van a link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!