Miert tortenhetett ez? 34/L
A ferjemmel elunk mar tobb eve a sajat hazunkban. A szobank ajtaja mindig nyitva van es az agyunkrol kilatni a nappaliba. Egyik ejszaka arra keltem fel hogy fel van kapcsolva a lampa a nappaliba. Eloszor rettenetesen megijedtem, legszomjam lett es moccani sem mertem. Aztan kicsit ez csillapodott es kimentem leoltani. Korbeneztem de sehol senki nem volt es minden a helyen volt.
Aztan mindez meg 2 alkalommal tortent meg szinte par perc elteressel de ugyanabban az idopontban.
Azota ez elmult.
Szerintetek mi okozta mindezt?
volt egy szellemetek. Szívatott egy kicsit majd tovább állt. Cifrább is van ám annál.
Amikor bekapcsolja a hifit és feltekeri a hangerőt, na ammár valami!
Véletlen. Bármi lehetett, áramingadozás, vagy amit egy másik válaszoló is írt, egyikőtök úgy felejtette a lámpát.
Szellemek nem léteznek, aki mást mond és ezt tudja bizonyítani, vagy még jobb megmutatni nekem az kérem feltétlen jelezze.
Ilyen nagyritkán nálunk is van, csak épp a szgép kapcsol be tőle.
Elég ijesztő, főleg este, de már megszoktuk.
Mégis hogy lenne már áramingadozás emberek???
Ha le van kapcsolva a kapcsoló akkor nincs is áram!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!