Miétz égetett belülről, amikor szentelt vizet ittam?
Figyelt kérdés
Apa hozott szentelt vizet, és amikor ittam belőle, elkezdett belülről égetni picit.
Nem tartott csak kb 2 percig.
Szerintetek ez miért volt?
#Miért égetett #a szentelt víz.
2017. márc. 29. 23:05
1/18 anonim válasza:
Aztán csak módjával igyad azt a szenteltvizet, mert holnap reggel a fejed is fájni fog tőle!
2/18 A kérdező kommentje:
Csak megkóstoltam. :D
2017. márc. 29. 23:21
3/18 anonim válasza:
Fene tudja, hol és meddig volt már az a víz, mi keveredett bele, miben tartották. Nem tulajdonítanék neki különösebb jelentőséget.
4/18 anonim válasza:
sokan mostak előtte benne kezet :D
amúgy az csak sós víz
5/18 anonim válasza:
a szenteltvíz nem ivásra való, hanem külsőleg használandó, és nem is hinném, hogy bárki azt feltételezve tárolná, hogy abból valaki inni fog. Magyarán akármilyen fogyasztásra alkalmatlan szennyezés belekerülhetett a tároló edényből. Valószínűleg emiatt égetett, nem spirituális okból.
Szenteltvizet inni vallási szempontból ugyanakkora baklövés, mint mikor valaki nyakláncként aggatja magára a rózsafüzért...
6/18 anonim válasza:
Hagyma is volt nálad?
Mert ha igen, akkor a rontás távozott rólad.
marika jósnő
7/18 anonim válasza:
telihold volt biztos,és köztudott,hogy a hold gonosz.....
8/18 anonim válasza:
Szerintem házipálinkát ittál azért
9/18 anonim válasza:
Vagy csak a vizelet mintát ittad meg.
10/18 anonim válasza:
Jó isten! Tudod hány retkes kéz volt abban? Te meg megittad. Nem csoda hogy égetett, valószínűleg a poshadt, retkes víz nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!