Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hallucinálok, vagy tényleg...

Hallucinálok, vagy tényleg van valami a házban?

Figyelt kérdés
Egy régi építésű társas házban lakom, ami már kb. 80 éves, és sokszor látok fura dolgokat. Pl: mintha néha elsuhanna valami mellettem, vagy amior olyan mintha lenne ott valami, de aztán mégsincs ott. A mai volt a legfurább: kimentem a konyhába egy pohár vízért,és amikor mentem ki, az előszobában láttam valamit lecseppenni a padlóra a plafonról és a padló hullámzott, mintha folyadék lenne. Ezt el is mondtam a szomszédomnak, és megkérdeztem tőle, hogy szerinte menjek-e orvoshoz, de ő azt mondta, hogy ő is szokott látni olyanokat, mint pl: hogy madarak vannak a szobában ,pedig csak egy macskája van.
2010. jún. 6. 21:52
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Nem anyuhoz futnék, hanem hívnám a szellemírtókat meg kihessegetném a házból, nehogy összeektoplazmázza a függönyt, meg az edényeket.

1ébként szerintem mindketten terhesek vagytok.

2010. jún. 12. 15:29
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hiszem el hogy a begyöpösödött agyatokal nem tudjátok felfogni h nem csak a fizikai világ létezik!"

Van egy jó kis videó, ami elég szépen rámutat, ki a begyöpösödött agyú:

http://www.youtube.com/watch?v=T69TOuqaqXI

Remélem sokan tudnak annyira angolul, hogy megértsék (zárójelben: a legtöbb országban egy bolti eladó is tud ennyire angolul, saját tapasztalat, úgyhogy tessék belehúzni).

Amúgy ha csak arról van szó, hogy a szemed sarkából látsz elsuhanó dolgokat, az még normális dolog lehet, csak jobban figyelsz rá. A perifériás látómező sokkal érzékenyebb az árnyalatokra, mint a színekre, így csak a változást érzékeled, de azt nem tudod megállapítani, hogy micsoda. Beérhetett egy felhő a nap elé, ami miatt elsötétült a fal, megmozdulhatott a függöny, esetleg akár repülhetett is odakint valami, aminek az árnyékát láttad. Aztán ha kellően ráparáztál pár ilyen eseményre, akkor már gyakorlatilag mindenről képes vagy elhinni ha nem normális.

Azt, hogy megmagyarázhatatlan zajokat hallasz, sem kell túlreagálni. Ha egy űrhajóban hallanál megmagyarázhatatlan zajokat, aggódnék a helyedben. De akár városban laksz, akár tanyán, irgalmatlan sok dolog történik az utcán vagy a szomszédban, amiről elképzelésed sem lehet. Tudod milyen hobbijai vannak a szomszédaidnak? Tudod, kinek milyen hangszere van, vagy milyen sportot űz? Tudod hogy kell a hangszereit, sportszereit karbantartani? Tudod az milyen hangokkal jár? Tudod, nem szokott-e valaki dobolni a gáz- vagy vízcsövön? Vagy nem szokott-e időnként arrébbrúgni egy sámlit, ami nekikoppan a gáz- vagy a vízcsőnek? Tudod milyen állatok járnak éjszaka az urcátokban? Menyétet, rókát nem olyan ritkán látni éjszaka, pedig mindkettő ügyes rejtőzködő (kivéve, ha veszett a róka). Vagy hallottál már sünt? Ha még nem, hidd el, hang alapján nem jönnél rá, mi az. Mondjuk megijednél, hogy valaki hörög, pedig csak egy sün röfög. Gondolom a fura hangjuk miatt hívják őket sündisznónak.

És tudod milyen hangokat adnak ki a saját bútoraid? Az összes széked, szekrényed, polcod, asztalod amiben vagy amin valami kicsit is nehezebb dolog van, reccsen időnként a súly alatt. Ezt persze csak nagy csendben hallod, amikor amúgyis könnyen ráparázol. De nem csak a súly miatt recseghet, ahogy a fa kiszárad és csökken a térfogata, az is recsegéssel jár, úgyhogy éjszaka még a parkettátokat is simán hallhatod.

A környezeted él, minden, kezdj el úgy gondolkozni róla, hogy bármi, amit fizikából, kémiából tanultál, megtörténhet az építőanyagokkal a házatokban.

Ha meg sem próbálsz rá magyarázatot keresni, hanem lezárod magadban azzal, nincs rá más magyarázat, akkor nem nyílt elméd van, akkor pont, hogy begyöpösödtél. Meg sem próbálod a valódi, ELLENŐRIZHETŐ megoldást megkeresni, hanem mindjárt ráfogod a babonákra.

Eddig bármiről hitte az emberiség, hogy természetfölötti jelenség és meglettek az eszközeink a vizsgálatra, kiderült, hogy megérthető dolgok, csak elegendő energiát kell belefektetni.

VAGY, és most inkább ezt javasolnám, ha csak a fenti dolgokról lenne szó fogadd el, hogy milyen könnyen becsapja magát az ember amikor ezeket a dolgokat túlértékeli.

DE, az egyik dolog, amit írtál aggasztóbb. Hogy hullámzott a padló? Nagy terület hullámzott? Esetleg gyorsan állhattál fel, vagy egyéb vérnyomás-, vércukorproblémák miatt megszédülhettél. De ha konkrétan azt láttad, hogy a falhoz képest hullámzik a padló, esetleg fodrozódott is, szóval ha tényleg nem okozhatta szédülés, akkor határozottan keressetek orvost.

Tényleg lehet fertőzött ivóvíz, gomba a tapéta alatt a faladon, aminek a spóráit belélegzed, esetleg komolyabb testi vagyy lelki betegség.

2010. jún. 13. 12:10
 33/43 A kérdező kommentje:
Mostanában sokszor esik le a vérnyomásom, és sünök és baglyok is laknak a környéken, úgyhogy rejtély megoldva. Köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 13. 20:40
 34/43 anonim válasza:
26%
Lehet, hogy az igazi anyád a szomszéd néni és örökölted tőle a skizofréniáját. :)
2010. jún. 13. 20:55
 35/43 anonim ***** válasza:
háát szerintem az amit már mondtak:vmi anyag van a vizben stb. vagy vhova épűlt a ház..de szerintem ez:van egy dolog amit ha egy kicsit is félsz elkezdessz képzelődni ezt hivják paraflashnek..szeritem neked ilyened volt.
2010. jún. 14. 14:26
 36/43 anonim ***** válasza:
úfok
2010. jún. 18. 18:31
 37/43 anonim ***** válasza:
37%
Akkor úffál tovább.
2010. jún. 19. 16:08
 38/43 anonim ***** válasza:
Elofordul ilyesmi az erre erzekeny emberekkel csak ne felj es ne koncentralj erre,mert akkor megtobb dolog fog tortenni ,ami megmagyarazhatatlan. En is erzekelem a szellemeket,de mar megtanultam nem felni es elfogadni hogy ezen nem tudok valtoztatni.esetleg menj el szakemberhez,nem orvoshoz:),aki valaszt ad a kerdeseidre,en is ezt tettem es azota sokkal jobb lett minden.
2010. jún. 19. 18:48
 39/43 anonim ***** válasza:

Szerintem is keress fel szakembert.

Zoológust, kőművest, asztalost, szerelőt, városvédőt, fizikust, bárkit, aki megkeresheti a zajok forrását... mármint a _létező_ dolgok között. :)

2010. jún. 19. 20:21
 40/43 anonim válasza:

lehet hogy beázik a lakás xD

egyébként szerintem is félsz valamitől, vagy stresszel.

beszélgesserről a családoddal is!

2010. júl. 21. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!