Egy régi építésű társas házban lakom, ami már kb. 80 éves, és sokszor látok fura dolgokat. Pl: mintha néha elsuhanna valami mellettem, vagy amior olyan mintha lenne ott valami, de aztán mégsincs ott. A mai volt a legfurább: kimentem a konyhába egy pohár vízért,és amikor mentem ki, az előszobában láttam valamit lecseppenni a padlóra a plafonról és a padló hullámzott, mintha folyadék lenne. Ezt el is mondtam a szomszédomnak, és megkérdeztem tőle, hogy szerinte menjek-e orvoshoz, de ő azt mondta, hogy ő is szokott látni olyanokat, mint pl: hogy madarak vannak a szobában ,pedig csak egy macskája van.
Érzékenyebb vagy az ilyen dolgokra. Kezdj el jógázni, vagy valami hasonlót... a meditáció megerősít. És az sem mellékes, hogy ilyen körökben esetleg tudsz beszélni ezekről a dolgokról anélkül, hogy hülyének néznének.
2010. jún. 6. 22:46
12/43 anonim válasza:
Aleister Crowleynak van erre egy tuti módszere:
A lakás 4 pontjában ki kell rakni 1-1db. mécsest, amiket nem szabad meggyújtani. Az ebédlőasztalra pedig egy kenyeret kell lakni. Ezzel vendégül látod a lelkeket és távoznak a házból.
2010. jún. 6. 23:09
13/43 anonim válasza:
Egyik válaszoló írta, hogy gyakran temetőkre épitkeznek, és ezért megtörik a hely szentsége, stb.
Szerintem ez hülyeség, hogy emiatt lát ilyen-olyan dolgokat. Pl. a mi iskolán is egy olyan helyre van építve, ahol régebb temető volt. A suliba mégse lát senki szellemeket...
Nem lehet, hogy csak beképzeled magadnak, hogy fura dolgok vannak a házban és ilyesmiket látsz?
2010. jún. 7. 00:03
14/43 anonim válasza:
Hát itt egy közeli kisvárosban egy telep sorházat építettek egy egykori temető helyére, és sokan számoltak be arról, hogy furcsa dolgok történtek stb.....viszont sztem inkább csak belelovalják magukat egyesek ebbe, mert TUDJÁK, hogy temetőre épült, és ezért egyébként jelentéktelen dolgoknak nagy jelentőséget tulajdonítanak....
2010. jún. 7. 00:25
15/43 Vadmeggy válasza:
Az előttemlévők rengeteg hasznos tanácsot mondtak, de szerintem le kellene állnod az anyagozásról szomszédoddal együtt:)
2010. jún. 7. 04:42
16/43 anonim válasza:
szerintem szellem!vigyél haza szenteltvizet,és locsolj a ház sarkaiba,tegyél valamelyik sarokba felforditott seprüt!ez segit!
2010. jún. 7. 06:07
17/43 A kérdező kommentje:
Utánanéztem, nem temetőre épült a ház, de kb. 7 évvel ezelőtt a szüleim találtak egy csontvázat a ház melletti erdőben. De nem vagyok benne biztos hogy a csontváz az oka, de lehet. Amúgy addig, amíg a szomszédom nem mondta,hogy ő is szokott ilyen dolgokat látni, én addig arra gondoltam, hogy lehet, hogy bolond vagyok.
2010. jún. 7. 09:21
18/43 Vadmeggy válasza:
Ne aggódj most is bolond vagy:) Anyukám már 5 évesen megtanította, hogy szellemek nem léteznek. A hullámzó padlóért meg a halucinációkért pedig valami pszihoaktív szer lehet a hibád. Talán ne zabáld meg nagymuter összes gyógyszerét ha éhes vagy. Estleg a papírozással is leállhatsz, talán segítene nemtudom...
2010. jún. 7. 15:44
19/43 anonim válasza:
Szerintem sem halucinálsz!
Sokszor fordul elő olyasmi, hogy valakinek gyengébb az energiája és az ottmaradt lelkek energiája megzavarhatja az érzékeket. Szerintem inkább egy Reikissel kéne beszélned, nekem már segített egy.
2010. jún. 7. 17:52
20/43 anonim válasza:
A sulis példálózáshoz: nem hiszem, hogy éjjelre sokan benn maradnának, pedig akkor közvetlenebb a kapcsolat a többi világgal. Abban persze igazad van, hogy nem törvényszerű hogy szellemek zargassák az épületet, ez csak egy lehetséges magyarázat lenne, s amint láttuk, meg is dőlt.
Én nem egyetlen lényre tippelnék,bár lehet hogy köze van a csontvázhoz.
Legegyszerűbb házszentelőt tartani, és kérni egy papot :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!