Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Laknátok egy olyan házban,...

Laknátok egy olyan házban, ahol többen is meghaltak már?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk ebbe az albiba. 4 év alatt már 4x költöztek innen valamiért(szomszédasszony mesélte). Ő mesélt dolgokat a házról, hogy sok különös dolog történik itt. De én is tapasztaltam a pár hónap alatt. Pl éjjel különös ajtó-hangok, zörgések hallatszanak néha, volt hogy arra riadtam fel, mintha becsapódott volna egy ajtó, vagy felettem állt volna valaki. Minden nyikorog, mert elég öreges a padlók, a beépített szekrények, ágyak, stb. Ja egy családi házról van szó. Lehet pont ezért költöztek volna el innen mindenki ilyen hamar?
2011. szept. 27. 08:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
háháá a szomszédasszony szórakozik veled
2011. szept. 27. 08:39
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Persze, az új építésűeket leszámítva minden ház olyan, hogy haltak már meg benne. (De az új építésűekben is lehet, mert halhatott meg építőmunkás, akinek a szelleme ott huhog minden éjjel a párkányon, ahonnan a mélybe zuhant.)

Egy egyetemista srác szobát akar kivenni, talál is egy elég olcsót. Elmegy megnézni, és ahogy beszélget a házinénivel, az mondja neki:

- Azt tudnia kell, fiatalember, hogy itt azelőtt egy vegyészprofesszor kísérletezett - és a plafonon lévő nagy, barnás foltra mutat.

- Értem, az ott vegyszer.

- Nem. A professzor.

2011. szept. 27. 08:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit hárborzongató. De ha már tudsz ilyen dolgokról, valószínüleg azért félsz, mert minden kis neszt a szellemnek tudsz be. tehát normál körülmények között fel sem figyelnél egy nyikorgásra, de így, hogy állandóan azon jár az agyad, hogy ott szellem van, így logikus hogy mindentől félsz.

Ha megnyugtatna, hívj el egy papot, pár (jelképes) ezer forintért megszenteli neked a ház minden szegletét, és no para.

Amúgy a szomszéd is szórakozhat, lehet nem szereti a zajos szomszédokat (persze lehet ti nem vagytok azok, de ezt magyarázd be egy vénasszonynak).

2011. szept. 27. 08:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Amiket leírtál, az egy régebbi családi házban teljesen normális. Nyikorogni például tud egy nagyobb fa is, ha fújja a szél, a különféle hangoknak is ezer oka lehet. A nyikorgó padló és bútorok azért vannak, mert kiszáradtak, próbáljátok meg a levegő páratartalmát emelni, az egy részüknél legalább beválhat.

Én eddig csak 100-150 éves házakban laktam, az egyik olyan volt, hogy mikor mentünk megnézni, még benn volt az ágy, amiben a néni meghalt. De ez sosem okozott semmiféle problémát. A halál az élet része, természetes dolog. És az is természetes, hogy ha valaki meghal egy házban, akkor nem állnak neki az örökösök lebontani és újat építeni a helyére.

2011. szept. 27. 09:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Én csak tegnap beszéltem a szomszéddal, és ezek hamarabb történtek.. oké, régi lakás, de na..
2011. szept. 27. 09:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam egyszer olyan panel lakásba ahol egy házaspár halt meg. Engem különösen nem zavart ez. Tulaj mondta hogy itt haltak már meg és nem sokan akarnak ott bent lakni. Én 1 évig laktam ott aztán átköltöztem nagyapámhoz mert kellett hogy legyen ott valaki aki figyel rá. Közel volt az egyetem és a munkahelyem is szóval jó volt, de sajnos ő is meghalt nem sokkal utána. Mivel a ház jó részét én örököltem ezért a mai napig itt élek. A ház azóta már teljesen máshogy néz ki mert több szobát is átépíttettünk hogy normális legyen a járás és ne kelljen minden szobán keresztül menni, ha ki akarok menni a konyhába.
2011. szept. 27. 09:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan házban lakom.
2011. szept. 27. 10:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A mostani szobámban eddig ketten haltak meg. Szerintem ez nem befolyásol semmit.
2011. szept. 27. 10:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem kell félned ha van is ott valaki nem rosz szándékal lehet ott.De egy régi házban léteznek hangok.Igazábol hangok mindenházban vannak.Nekünk külömben volt egy olyan házunk ahol bizonyosan tudtuk,hogy egy szellem van bent de soha nem történtek különösebb dolgok, ki véve egyszer.
2011. szept. 27. 11:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A mi lakásunkban is meghaltak hárman, először az öreg, aztán a felesége, majd a feleség húga. Őt úgy 1 hét után vitték el, mert addig a kutya nem kereste.

Szerintem a legtöbb eladó nem közli ezt a leendő tulajdonosokkal, max utólag derül ki, de nem is számít.

2011. szept. 27. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!