Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hallucinálok, vagy tényleg...

Hallucinálok, vagy tényleg van valami a házban?

Figyelt kérdés
Egy régi építésű társas házban lakom, ami már kb. 80 éves, és sokszor látok fura dolgokat. Pl: mintha néha elsuhanna valami mellettem, vagy amior olyan mintha lenne ott valami, de aztán mégsincs ott. A mai volt a legfurább: kimentem a konyhába egy pohár vízért,és amikor mentem ki, az előszobában láttam valamit lecseppenni a padlóra a plafonról és a padló hullámzott, mintha folyadék lenne. Ezt el is mondtam a szomszédomnak, és megkérdeztem tőle, hogy szerinte menjek-e orvoshoz, de ő azt mondta, hogy ő is szokott látni olyanokat, mint pl: hogy madarak vannak a szobában ,pedig csak egy macskája van.
2010. jún. 6. 21:52
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Fáradtságtól is lehet,amikor nagy fáradt avgyok,akkor hülyeségeket látok,nekem a falon futnak vonalak meg hullámzik ez meg az,szerintm fáradtság:)
2010. jún. 9. 17:12
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem hülyeség, fáradtság is okozhat ilyet :)

Ezért van az hogyha éjjel fáradtan vezet az ember, lát mindenféle lányt felfutni a fákra :D :D Na olyankor jobb megállni :D

2010. jún. 9. 23:25
 23/43 A kérdező kommentje:
Hát akkor jó sokszor vagyok fáradt.
2010. jún. 10. 16:05
 24/43 anonim ***** válasza:
73%

06-07 15:44

Te egy kretén vagy, anyád meg szkeptikus. Attól, hogy te nem hiszel valamiben, még nem kell bolondnak titulálni a másikat, te fasz.

A tirpák beszólogatós bunkó fajtádat kéne inkább leszoktatni az anyagról.

2010. jún. 11. 17:00
 25/43 anonim válasza:
67%
Lehet halucinálsz, de mivel nem csak te tapasztalsz ilyet valószínűleg télleg van valami furcsa...szellemek vannak...és ha te érzed őket vagy esetleg látod akkor annak oka van valamit akarnak, semmiképpen ne félj tőlük mert lehet roszabb lesz..ha tőled akarnak valamit tudatni fogják ha pedig más dolguk van valószínűleg hamarosan tovább állnak!A lényeg hogy semmiféleképpen ne parázz tőlük.
2010. jún. 11. 17:51
 26/43 anonim ***** válasza:
81%

Szép dolog hinni a tündérmesékben. Általában nem is zavarnak senkit az ilyen fantázia világokban ténfergő szerencsétlenek, akik képtelenek szembe nézni a kegyetlen valósággal, miszerint nincs semmiféle mögöttes világ. Nehéz elfogadni a tényt, miszerint csak az létezik, az a szürke, hétköznapi betondzsungel, amelyben előbb iskolába jársz, majd dolgozni végül értelmetlen életed végén meghalsz. Sőt, természetes is, hogy az ember a képzelgéseivel menekülni akar ebből a kiüresedett, ellenséges világból, ahol az egyének egymástól elszigetelve, egymás ellen léteznek a régi közösségek helyett.

Na de mégis.

Ha valaki olyasmiket hallucinál, hogy hullámzik a padló, meg hasonlók, és feltehetőleg nem volt semmilyen tudatmódosító szer hatása alatt, tehát önmagától hallucinál, akkor az egy igen súlyos pszichózis jele. Ennek a kialakulásában szerepet játszhatott a 9 éves korában a szülei által talált csontváz és megerősíti az állandó fáradtságából adódó kóros alvászavar. Az ilyennek kezelésre van szüksége, ti meg itt nyugtatjátok, hogy nincsen semmi gond, teljesen természetes, stb.

Egy fenét.

Aztán meg csodálkoztok az olyan esteknél, amikor valaki földarabolja és megeszi a szomszédját vagy lövöldözni kezd csak úgy. Az ilyeneket biztos megszállta egy démon, nem igaz? Hát világos...

2010. jún. 11. 17:57
 27/43 anonim ***** válasza:
71%

16 éves vagy gondolom lány.

Álj egyszerre a lakás négy sarkába és artikulálatlan hangon hörögd azt hogy: EKSZÖSZÁJSZBÚK majd nézz a tükörbe éjfélkor és mond ki ötször , hogy bikicsunáj. Ha jól figyelsz majd hallhatod, ahogy a trollok sikítva hánynak a teherautóra.

2010. jún. 11. 18:10
 28/43 anonim válasza:
39%

Ti most tényleg enyire hülyék vagytok?

Nem hiszem el hogy a begyöpösödött agyatokal nem tudjátok felfogni h nem csak a fizikai világ létezik!

Majd ha megy szembetalálod magad egyel akkor meg futsz anyucihoz.

2010. jún. 11. 19:33
 29/43 anonim ***** válasza:
Te is tuti lány vagy.
2010. jún. 11. 22:17
 30/43 anonim ***** válasza:

Jah , van valami a lámpa körül..

Molylepke!

2010. jún. 11. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!