Jobb memóriáért mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Egy ideje romlott a memóriám(,ami az én koromban elég korai).Mit lehetne tenni,hogy újra jobb legyen és fogékony legyen az agyam?
(13yrs)
2018. jan. 29. 18:30
1/6 anonim válasza:
Ezt biztos, hogy ebbe a kategóriába akartad tenni? Amúgy lehet kapni ilyen vitaminféleségeket memória gondokra, szokták reklámozni őket, de nem tudom mennyire használnak, illetve a mozgás is segíthet.
2/6 feel_good válasza:
Ne szedjetek mindenre bogyókat!
Én sokat füvezek és emiatt kicsit nekem is romlott a memóriám és az odafigyelő képességem. Anya régebben mondta, hogy ez az öregedéssel jár (az én és a te esetedbe nem) és,hogy ő ez ellen keresztrejtvénnyel játszik, de mivel ezért a játékért én nem vagyok oda letöltöttem a telefonomra egy szókeresőt és reggel a kávé melett azzal játszok és segít!
3/6 A kérdező kommentje:
Én más választottam témakörnek,de úgy látszik valami lett vele.Szoktam keresztrejtvényezni néha napján.Talán kipróbálom,hogy többet mozgok és leszek friss levegőn.Köszönöm a válaszokat
2018. jan. 29. 19:45
4/6 anonim válasza:
Ébernek kell lenned...sztem is segithet a mozgas...es ha nem iszol gyakran alkoholt,vagy egyáltalán nem is iszol,vagy ha iszol se a sárga földig...talan segithet. Az a cél hogy ne ugy aludj hogy közben ket labon jarj..azaz hogy suliba pl ne olyan zombi legyel hanem tudj ébren maradni...tehat az agyadnak ki kell pihennie magat...fiatal vagy...kell elegendő alvás es energia hogy figyelni tudj...mer ha órán figyelsz...akkor azért több minden megmarad...egy tudós(YouTubeon lattam asszem a sztorit) azt csinálta,hogy lefekves előtt mindig elmondta magaban hogy mit tett azon a napon...felkelt...mit lattott meg először...az ajtokilincset pl...es minél többet felidezett...ez volt a cel...probald ki..Lehet hasznal...
5/6 anonim válasza:
Szedj vitamint, igyál és aludj eleget, illetve a lenmagolaj is hatékony.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2018. jan. 29. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!