Előre bocsánat ha nem ide illő de nem tudtam jobb témába tenni! Ez mit jelent?
Nálam inkább ez fordul elő:
Úristen!
Ezt nem hiszem el.. már mindenhogy kerestem a jelenséget de semmit nem találtam. Szóval veled is van ilyen nemcsak velem?
Nézed valakinek az arcát illetve a szemébe nézel nem figyeled csak épp észleled a körvonalait és egy idő után sötétedik az arca aztán kezd deformálódni, már-már démoni kinézetű lesz! Ugye veled is így van?
Mert fókuszotok elmegy fizikális szemeitektől.
Ezt akármivel megtudjátok csinálni.
Nekem 0-24ben minden vibrál. Akármit nézek, akármilyen színe legyen, az vibrál.
Ennek oka, valójában végtelen energiát nézitek jelenleg is. Valódi tudatotok, csak le van csökkentve egy bizonyos skálába, amit "agyatok" formál. Majdnem csak agyatok közvetítését érzékelitek. Efféle dolgok okai fizikális fókusz elvesztése, mivel 3. szem csakrátokon át jobban érzékeltek és tudatalattitok alapján elkezd szétesni látásmód..., elkezdtek átlátni fizikai világ szövetén, de tudatotok ettől még limitált és fizikális világban létezik, így tudatalattitok pillanatbeli véletlenszerű alakításokat láttat.
Ezt tudjátok irányítani is.
Ha akármit nézek, eltudom deformálni, mintha valaki LSDzett volna és tudom irányítani is nagyjából. Arra folyik, forog, ill csinál amit akarok. Persze bizonyos kereteken belül.
Ti is letudjátok tesztelni.
Ha lenne kérdésetek, írjatok rám nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!