Ez az utolsó CPU hűtős kérdésem bocsánat! Ez a kettő maradt de ez a kettő közül melyik lenne jobb?
Figyelt kérdés
Arctic-Cooling Freezer A11 Univerzális AMD
VS
Enermax ETS-N30-HE processzor hűtő
az enermax 4 cm-el magasabb tehát ott csak 6 cm maradna a ház és a CPU hűtő között míg az artic freezernél 10 cm maradna ami jobb nem ?
adatok :
tokozás : FM2-re mind a kettő jó tehát ez stim
zaj : enermax : 16-28 artic : 22,5 tehát itt az artic nyert mert az gondolom a maxium
Fan Speed: artic : 500 - 2000 RPM - enermax 800 - 2800 rpm
Légáramlás: artic : 74 CFM - enermax : 15.9 - 55.4 CFM
Na és azt nem értem hogy az enermaxnak 800-al több a max fordulatszáma mégis kevesebb a légáramlása ? és ugye az articnak nagyobb a légáramlása tehát akkor az hűt jobban ?
enermax :
artic :
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm !
2014. dec. 25. 19:30
1/4 anonim válasza:
nekem 3db AC venti van a gépbe..
2/4 A kérdező kommentje:
ömm nagyon örülök neki de ettől nem jutottam előrébb hogy ez a kettő közül melyik jobb és miért :D de köszi :D
2014. dec. 25. 19:38
3/4 anonim válasza:
egy kutya.. úgysem fog túlmelegedni a géped, ha van ventid...
4/4 anonim válasza:
Folyamatosan kevered a centimétert a milliméterrel. Ha befér a házba az elég, semmi előnye nincs ha marad még hely felette. Sőt talán még rossz is kicsit, mert ott megreked a levegő. A fekvő ventik az más, ott nyilván jobb ha van felette hely, de ezek mind tornyok. Egyébként Scythe csinál több fekvőt, bár úgy rémlik, hogy elég drágák. Viszont hűtik a környező alkatrészeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!