Mit tudok ellene tenni?
1.ne beszeld be magadnak, hogy hulye vagy (mindenki az, aminek tartja magat gondolataiban.)
2. ne nezz tobb horrorfilmet - nem tesz jot.
3. uralkodja a kepzeleteden, tereld el, gondolj masra. nem konnyu, tudom, de nincs jobb megoldas. mert amitol felsz, szinten a kepzeletedben van.
Első két válaszoló jó tanácsot ad. :)
Én már csak annyit tehetek hogy most átadok neked egy lézerkardot (remélem szereted a star warst) amit ha elfogadsz akkor álmodban mindig ott lesz egy a derekadon lévő övön. Lézerkard ellen semmi nem véd, szóval ha majrézol csak jusson eszedbe hogy ott lóg az oldaladon, kapd elő, a legnagyobb szörnyet is úgy vágja mint kés a vajat. Hajrá!
ne nézz horror filmeket
én tisztán érzékelő vagyok, és amióta jobban kifejlődőtt a képességem, nem tudok ilyeneket megnézni
tudjad, a horror filmekben sokkal csúnyább dolgok vannak mint való életben, csak a filmipar szereti felnagyítani és még ijesztőbbé tenni
tudom nyilván ez nem nyugtat meg, meg este én sem vagyok teljesen nyugodt, főleg hogy én még érzem is őket,
csak annyit tudok mondani, hogy mivel vannak rosszak sajnos, szerencsére vannak jók is
láttam már életembe pár gyönyörü angyalt, és életembe a legszebb dolog volt
amikor félek csak szólók egy angyalnak hogy jöjjön és védjen meg, és tisztitsa meg a házat az ártó energiáktól. Amint ezt elmondom magamban, sokkal jobban érzem magam, és nyugodtság önt el
és néha még egy fény villanást is szoktam látni (ami ugyebár az angyalok jelenlétére egy jelzés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!