Mi lehetett ez, mit lehet tenni?
Az állatok érzékenyebbek bizonyos hang-és elektronikus hullámokra. Lehet ilyesmit érzett, mert megváltozott a szokványostól, ami aztán valahogy kisütötte az égőt.
Nem tudom, hogy milyen házban laktok,de ha padlás is van, az is lehet hogy macska ment végig a padláson egyik pontból a másikba miközben aludtatok és a kutya meghallotta a zörejt. Ezért nézett a plafonra.
Erre nem fogsz kapni értelmes választ, ugyanis
Nem vagyunk kutyák, fogalmunk sincs mit lát egy kutya meg mit nem. Azt sem tudjuk szoktak-e a kutyák unalmukban hallucinálni. Ha igen, esetleg lehetséges-e hogy az nem is annyira irreális dolog amit lát. Ha valós amit lát, az kimeríti-e a mai természet feletti dolgok fogalmát? Ésígy tovább.
Fogalmunk sincs, egyik fél elmondja majd, hogy fuuu szellem volt, a másik fél meg egy láthatatlan macskára fog gyanakodni a nem létező padláson, mint láthatod. Ebből megint nem lesz semmi értelmes, csak egymás ócsárolása, te pedig itt fogsz maradni válaszok nélkül.
Hát hármas én nem ócsárolni akartam, én is éltem már át érdekes dolgokat, de mivel nem írta meg a kérdező, hogy panel házban lakik-e avagy sem, így rögtön erre asszociáltam, mert az én kutyám ugyanezt csinálta mikor macska halad át a padláson.
De akkor nem tudom mi lehetett. Egy kutya ugyanúgy néz meg ugat egy röpködő légyre is, amit te lehet hirtelen nem látsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!