Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Igaz, hogy alvási paralízis...

Igaz, hogy alvási paralízis közben egy másik dimenzióval kerülsz kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Ma este volt egy paralízisem és minden eddiginél borzalmasabb volt.2 óráig nem is tudtam visszaaludni utána.

Egy női olyan gonosz, démoni hang bántott, még most is félelmetes ha rá gondolok.

Szabályosan beszélt hozzám.

Nem tudtam megmoccani, bizsergést éreztem, úgy éreztem beragadtam valahova, se nem aludtam se nem éber nem voltam, nem tudtam moccani, kiabáltam, de nem tudtam.Borzasztó volt:S

23/N

2010. máj. 31. 16:04
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen bántalmaztak, általános iskolai tanárnőm, akkor voltam 6-7 éves....
2010. máj. 31. 17:45
 12/23 A kérdező kommentje:
Igen elég irónikus, csak akkor nem tudom minek ír ide, azért ő is átélhetne egy paralízist majd akkkor nem krákogna itt.
2010. máj. 31. 17:50
 13/23 A kérdező kommentje:
Nincs mély hangja csak gonosz, olyan nyájas, behízelgő, rémísztő!...
2010. máj. 31. 17:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

sajnálom hogy ilyen volt a tanítónőd

így már megértettük a hang okát meg hogy miért olyan amilyennek az imént leírtad.

2010. máj. 31. 17:54
 15/23 anonim ***** válasza:
72%

Az alvásparalizis alatti bénultság annak következménye,hogy a testen kívüli élmény megkezdődött.Sokszor a lélek (föleg "gyakorlatlan"testelhagyoknál)nem hagyja el teljesen a fizikai testet,vagy közvetlenül fölötte lebeg,ez okozhatja azt a kellemetlen érzést,hogy "bennragadtunk"egy fura,köztes állapotban.Se teljesen kinn,se teljesen benn,se ébren ,se nem álomban....

Tehát,mikor a leírtakat tapasztaltad,ébren voltál,de már nem a fizikai síkot érzékelted,hanem az ahoz sokszor nagyon hasonlatos asztrál dimenziót.Ebben a dimenzióban van esélyed arra,hogy találkozz asztrálutazókkal (akik szintén testenkívüli élményüket élik),különféle szellemlényekkel,de saját fantáziád szülötteit,félelmed,vágyaid tárgyát is megjelenítheted olyan élethűen,mintha valóságosak lennének.Gyakorlat és sok hasonló tapasztalat kell ahoz,hogy megtanuld viszonylag jól felismerni,mivel találkozhattál.Az embernek több "teste"is van ,például fizikai,éteri,asztrál...Hogy melyik testével érzékeli a másik dimenziót,az attól függ,milyen energiaszinten van.Ha például az éteri testeddel lépsz ki azt onnan tudhatod,hogy az élmény után iszonyatosan fáradtnak érzed magad.Hát nagyjából ennyi...Nincs ebben semmi különleges.

Ja,a hangtól ne félj.Ha legközelebb hallod,gondolati úton kérdezd meg tőle,ki ő és mit akar.Adj neki parancsot,hogy válaszoljon a kérdésedre.

A tudósok erre nem hiszem,hogy a közeljövőben választ fognak adni,egyszerűbb nekik ráfogni,hogy ez valami betegség...

2010. máj. 31. 20:10
 16/23 anonim ***** válasza:
22%
Igaz. Több dimenzió is létezik, legközelebb jobb ha felfegyverkezel,némi varázsigével amikor a Lidércek birodalmát szándékozol felkeresni. nem is értem , hogy juthatott eszedbe ilyen bolondság fegyvertelenül egyből a Bárónő ellen? Ő az egyik leghatalmasabb!
2010. máj. 31. 20:22
 17/23 anonim ***** válasza:
95%

OFF, 16.31-nek:

Kérdésedre van magyarázat, bár nem feltétlenül "tudományos", ezt nem tudom. Popper P, Müller P és hasonlók írásaiban (nem tudom már sajn, pontosan hol) olvastam erről, de az is lehet, hogy gyereknevelési könyvekben. Eszerint az emberi természethez sajn hozzátartozik, hogy hajlik a negativitásokra, egyrészt ezért, mintegy evoluciós örökség. Másrészt óezt erősíti a nevelés, ugye a kisgyerekeket mindenféle sötét, fekete...stb alakkal szokták rémisztgetni. A télapóval is gyakorlatilag zsarolják őket, hogy csak akkor hoz, ha jó leszel, ha nem, ott a krampusz...stb. Már a mesék, amiket olvasnak, ezek is zöméveé nem éppen pozitívak. Gondolja csak arra, miért küldi Piroskát, a törékeny kiskorút a sötét erdőn át egyedül az anyukája a nagymamához? Vagy a gyerekdalok: "mókuska, mókuska felmászott a fára, leesett, leesett, kitörött a lába", és ezek után mág a ráadás: "doktor bácsi ne gyógyítsa meg"... A gyerekkorban az első 7 év nagyon meghatátrozó, nehezen és tudatosan alakíthatók át a későbbiekben, főleg ha sok negatív hatás ért, de amint látod, még a "pozitívak" is ilyenek... Hát ezért hajlik az ember a negativitásra...

2010. máj. 31. 21:02
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 16:31-nek: Egyszerű a válasz a kérdésedre: nem tudsz mozogni, beijedsz. Nem kellemes totál bénának lenni. Az érzelmekből álomképek bukkannak elő. Legalábbis az alvásparalízis eddigi szakirodalmának legtöbb irománya ezt még az elején tisztázza.
2010. jún. 1. 13:18
 19/23 anonim ***** válasza:
86%
A "varázsige" dolog tényleg nagyon jó hisz a gondolat teremtő erejű. A társalgás nem tudom mennyire jó ötlet így a kezdetekben, előbb inkább alaposan készülj fel az ilyen alkalmakra. A "Szeretlek" szó az egyik legerősebb és legtisztább szó, ha más nem válik be ezt mondogathatod és eközben próbáld meg felidézni az érzést magát is. De jól jöhet még a "Távozz békével" és az ilyen hasonló kijelentések. Keress utána jobban ennek ha sokszor előfordul veled ilyesmi.
2010. jún. 1. 18:54
 20/23 anonim ***** válasza:
95%
...és mellesleg teljesen mindegy hogy miben hiszel. Ha a tudomány oldalán állsz igazad van, ha az "ezósok" oldalán állsz akkor is igazad van, és ha a saját véleményed és hited van a dologról akkor is igazad van. A legelső igazság az, hogy minden és annak az ellentéte is igaz. A viták azért kezdődnek, mert ezt nem vagyunk képesek elfogadni.
2010. jún. 1. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!