Üzenethet egy haldokló?
18.30:
Nem, nem neked szántam, neked csak más véleményed van, ennyi :) Ha érdekel esetleg figyelmedbe ajánlom Michael Newton: Lelkünk útja című könyveit, neten is meg lehet találni vhol pdf formátumban. Nekem nagyon tetszett :)
'87 telén történt, amikor a mamám kórházban volt. Aznap bent voltunk nála, nagyon jól volt, evett, ivott, vidám volt, sőt, beszélt is velünk. Az ágyában felült. Ez azért rdekes, mert 1 hétig lélegeztető gépen volt, azt hittük, meghal. Utána lett jobban. A papám mesálte, hogy rákövetkező hajnali 3 körül hallotta, hogy a kutya nagyon vonyít, a kamrában a polc, pedig csörömpöl, zörög, holott nyugodt idő volt, meg egyébként sem szokott ilyet. Másnap jött a távirat a kórházból, hogy hajnal 3-kor a meghalt a mama. Nagyon érdekes volt, és szomorú...
Egyébként volt másnál is ilyen?
Én voltam életveszélyes állapotban az intenzíven, 0 vérnyomással.
Találkoztam a Nagymamámmal lehet, aki az mondta, maradjak még.
De szkeptikus vagyok, erre is van kézzelfogható magyarázat nem is egy, csak hátha mégis ilyesmi.
A haldokló üzenhet, de a halott már nem.
Ha nem neked adta át az üzenetet, csak úgy érezted, akkor pedig az agyad játéka, de ezt nevezik szeretetnek. Az benne a szép, hogy így éreztél iránta és szinte kitalálta az agyad, hogy ha ott lennél mit mondott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!