Mindennap történik velem ilyen ez mi lehet?
Figyelt kérdés
délután vagy este lepihenek, félálomban vagyok,teljesen amikor minden olyan nyugodt. és még nem alszok teljesen. utána olyan mintha egy hullámvasúton ülnék mintha a fejembe zuhannék és húz. ma például volt egy olyan félálombeli álmom hogy állok az ajtó mellett, elkap valami, egy kéz és húz a föld alá és én ezt érzem egy ideig,de utána kinyitom a szemem.
vagy például olyan is volt hogy sétálok teljes feketeségbe jön szembe pár fiatal mondanak valamit és az egyik lekever egy pofont, fellöknek,kinyomja a szemem és én ezt éreztem a szemembe.
2017. aug. 19. 17:45
1/3 A kérdező kommentje:
annyira valóságosak
2017. aug. 19. 17:46
2/3 anonim válasza:
Igen. Én szélzúgást hallottam, valóságosnak tűnt!!!!
Odakint meg teljes szélcsend. De eléggé ki vagyok merülve talán nálad is közrejátszik!
3/3 anonim válasza:
A kezet az agyad rendeli oda, hogy magyarázza a húzó. zuhanó érzés pedig amiatt van, hogy felkelj, és ne ess le a fáról, egy evolúvióból vissza maradt elem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!