Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány a suliba, aki nagyon tetszik, de tudom, hogy nem vagyok az esete. Nagyon furcsa, hogy kb. mindennap ő ír rám és ez fordítva szinte sose történik meg (hogy én írok rá)?
Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 07:16
1/8 anonim válasza:
Igen, ez nagyon furcsa. Honnan gondolod, hogy nem vagy az esete? Mert ha nem lennél, nem írna rád. (Max. ha a haverod tetszik neki, vagy barát akar lenni, bár ez is furcsa lenne.) Szóval ha nem vagy benne biztos, kérdezd meg, vagy nézd meg mi történik ha egyszer nem válaszolsz.
2/8 anonim válasza:
Ha altalaban o ir rad,valoszinuleg bejosz neki.
3/8 A kérdező kommentje:
#1 Legjobb barátnője mondta amikor először rám írt, hogy ne nagyon reménykedjek, mert nem vagyok a lány esete.
2016. nov. 12. 08:03
4/8 anonim válasza:
Szerintem,azért mondta a barátnője azt,mert féltékeny. Ha nem tetszenél annak a lánynak nem írna neked:)
5/8 anonim válasza:
dobáld meg a csajt pár ezressel és rögtön az esete leszel :) te egy férfi vagy ő meg csak egy nő viselkedj férfiként minden nő pénzéhes prosti kit érdekel hogy ronda vagy ha van zseton a háznál ? xd
6/8 anonim válasza:
Vagy tényleg bejössz neki, és akkor a barátnője hazudott, vagy csak élvezi, hogy valaki foglalkozik vele.
7/8 anonim válasza:
Vagy pedig csak orul, h vkivel tud beszelgetni. Lehet olyan baratsag is, h a lany egy normalisabb embertel akar beszekgetni (a lany baratok a legtobbezor k**** irritaloak...). Ezert Sem kene a baratnojere hallgattnod, 1. Honnan veszi h a lanynak ki az esete? Feltekenyseg... Az telleg fura, h te nem kezdemeyezel... Miert nem? Ha irsz, valszeg tobbet tudunk segiteni;) sok sikert!!!;):)
8/8 anonim válasza:
lehet hogy a barátnője egy féltékeny kis p'csa és csak keveri a sz'rt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!