Mért nem esek teherbe? Volt 1 műtétem kb másfél éve azóta volt 4 barátom akik nem 1szer nem 2szer mentek el bennem! Most 2hónapja van barátom szinte mindennap szexelünk el élvez bennem. De semmi sem történik. Mi lehet a baj?
Hát ne haragudj ez nem a kérdésre válasz de ha másfél év alatt 4 barátod volt és most az 5. akkor biztos vagy benne hogy ők voltak az igazik? Nekik akarsz szülni és babát vállalni?
Azt írod hogy nem védekeztetek, tehát ez azt jelenti hogy mindegyiktől vállaltál volna gyereket szívesen??
Egyébként ha pont nem peteéréskor voltál együtt velük (viszonylag könnyű azt az 1-2 napot elkerülni) akkor nem meglepő hogy nem sikerült.
A szakkönyvek azt írják hogy egészséges nő rendszeres nemi élet mellett (legalább heti 3) 1 év alatt 85% hogy teherbeesik. Tehát 1 év, ha tudod is hogy mikor van ovulációd.
Masfel ev az nem olyan hosszu ido, sok no egy partnerrel is akar 2 evig probalkozik, ez meg nagyjabol fogjuk ra beletartozik a normalisba (nem olyan mint akinel mar 8eve vagy 15 eve nem jon ossze a gyerek).
De azert meglepodtem, hogy masfel ev alatt az otodik, pasival vagy vedekezes nelkul. Ez nagyon durva. Mikor irtad hogy 4 barattol nem lettel soha terhes, azt hittem, hogy ez idotartamilag vagy 5-6 ev..... De masfel? Ez nagyon durva. Csak nehogy valami jo kis nemi betegseget osszeszedj.
Két hónapja vagytok együtt és máris babát akarsz? Az igen!
Nameg az előzőektől is....?
Nem szoktál gondolni a saját és jövendőbeli gyermeked sorsára, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!