Leyla18 kérdése:
Mért nem esek teherbe? Volt 1 műtétem kb másfél éve azóta volt 4 barátom akik nem 1szer nem 2szer mentek el bennem! Most 2hónapja van barátom szinte mindennap szexelünk el élvez bennem. De semmi sem történik. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 09:11
11/16 anonim válasza:
Bocsánat, de azt írod, hogy nem akarsz gyereket, de nem érted, miért nem esel teherbe. Miért, ha teherbeesel és nem akarsz gyereket, mit fogsz tenni? Abortusz? Nem értelek.
12/16 anonim válasza:
Esküszöm nem értem. Ha félsz, miért nem védekeztek???????????
Kérdésedre válaszolva, lehet, hogy csak szerencséd volt. De az is lehet, hogy valóban gond van veled. De miért gondolod, hogy ezt itt meg tudjuk mondani neked?
13/16 anonim válasza:
De azt még nem írtad meg milyen műtét volt amiért attól félsz hogy valami baj van veled és azért nem leszel terhes? Abortusz?
14/16 anonim válasza:
Lefekszel fűvel fával hogy megtudd teherbe tudsz-e esni aztán ha sikerül elveteted mert nem akarsz gyereket? Ép ész?
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egyetlen normális választ :):)
Nem azért csinálom h megtudjam...
2010. nov. 8. 16:08
16/16 anonim válasza:
Hanem miért? Csak mert elképzelni sem tudom....ill.van egy tippem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!