Részt vennétek egy ilyen kísérletben?
Örülök, hogy egyre több az érdeklődő. Dean Radinról még nem hallottam, de majd utánanézek.
Online akarom megcsinálni, de nem facebook-on, mert sokan nem szeretnék kiadni valódi identitásukat. Ehelyett lesz saját fórumunk, egyrészt mert így a felhasználóknak nem kell felfedniük valódi kilétüket, másrészt megelőzhető, hogy egyik napról a másikra eltűnjön a fórum (mivel én veszem a tárhelyet és a domaint, tehát nem ingyenes szolgáltatásról van szó, így a tárhelyszolgáltatót is köti a szerződés), harmadszor mert a moderáció is sokkal finomabban szabályozható (az ilyen témák vonzzák a trollokat), negyedszer pedig, a jövőbeni fejlesztés lehetősége is adott (programozófajta vagyok, értek hozzá), és nem utolsó sorban, ha normálisan megcsinálom a keresőoptimalizálást, akkor többen fognak minket megtalálni.
Maga a fórumrendszer 95%-ban készen áll, már csak apróbb dolgok hozzáadása, és néhány módosítás van hátra. Tárhelyem van, amit igazából nem használok semmire, már csak egy domaint kell vennem, feltölteni a fórumot, stb..
Még kell néhány nap, mire mindezzel végzek, de mindenki értesíteni fogok, amikor készen lesz.
Üdv! Csak az eredményre lennék majd kíváncsi. Ha kérhetem, akkor majd írj ide valamiféle tájékoztatást, köszönöm :]
Kíváncsian várom, hogy mi fog kisülni ebből.
Annyit még hozzátennék, hogy félreértés ne essék, nincs szilárd meggyőződésem ezzel a témával kapcsolatban, viszont az a linkelt videó eléggé átverésnek tűnik.
Átpörgettem a megfejtésig és így is arra gondoltam, amire kellett. Szerintem ez a háttérben mozgó ábrák, stb miatt van.
Ha valamelyik képpel össze kéne kötnöm ezeket a csillagjegyes, időszámítós akármiket, egyértelműen a Stonehenget választanám mivel azzal kapcsolatban terjednek ilyen témájú hírek. A tudatalatti iráyításának tűnik (képi információkkal) az az egész kísérlet, semmi másnak
Köszönöm, hogy ilyen sokan érdeklődtök.
Még néhány nap türelmet kérek, míg minden ügyet el tudok intézni, aztán kezdhetjük is. Szerintem tetszeni fog nektek az új fórum :)
Írok majd ide is néhány szót az eredményekről, ugyanakkor semmi akadálya annak, hogy te is meglátogasd a fórumot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!