Részt vennétek egy ilyen kísérletben?
Volt már ilyen kísérlet hazai fórumon, senkinek nem lett tőle semmi baja :)
Elérhető egy telepátia kísérlet a youtube-on:
https://www.youtube.com/watch?v=hqdyfN_b05c
Ezt bárki kipróbálhatja. Igaz, egyébként ez egy élő adás volt, de így, felvételről is használható a lényege.
A küldő hölgy egy fényképet küld el gondolatban, s neked ki kell találnod, egész pontosan meg kell érezned azt, hogy mit az mit is ábrázolt. Majd a végén 4 kép közül ki kell választani, hogy az érzeteid alapján (ha voltak persze) melyik képet küldhette a hölgy. A végén pedig elárulják a megfejtést, így leellenőrizheted magad.
Másfél hónapja csináltam meg, nekem sikerült. Nem a teljes, konkrét kép jött át, de a lényege igen, így szinte egyértelműen arra tettem a voksomat, ami aztán végül a helyes megfejtés volt.
Többet nem is árulok el róla, ha valaki esetleg meg szeretné próbálni, ne lőjjem le a "poént".
Persze, ha valaki nem szeretné felfedni valódi kilétét, csinálhatjuk egy anonim fórumon is.
thoomas26
Igen, hasonló kísérletet csináltunk mi is, néhány évvel ezelőtt, de aztán valahogy abbamaradt. Most szeretném folytatni.
Szia engem mindenképp érdekelne, Dean Radin csinált már rengetek ilyen kísérletet, többször is bizonyítva, hogy véletlen valószínűség fölötti értékeket értek el a résztvevők, sokan ismételték meg a kísérletet
ezek akkor hitelesek, ha nagyon sok emberrel tudod végigvinni, természetesen olyan emberrel aki érdeklődik, ne háborgó szkeptikussal
engem érdekel mindenképp! van már facebook csoport? egy konkrét helyen akarod megoldani, vagy online?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!